Concentració equip nacional de Kendo

El passat 20 d’abril del 2024 es va celebrar a Barcelona la primera concentració de l’equip nacional de kendo, que representarà amb orgull a Espanya al proper campionat del món a Milà, la primera setmana de juliol.

L’entrenament va ser una jornada notable que va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, Don Fermín Parra. Aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb la Federació, va marcar un moment significatiu en la preparació de l’equip per al proper campionat del món.  La presència del president Parra  va ser un reconeixement al compromís i l’excel·lència que representen els practicants de kendo a la regió.

  L’esdeveniment es va dividir en dos blocs d’entrenament de 2:30 h al matí i 2:30 h a la tarda, on es va treballar la tècnica i simulació de competició tant individual com per equips.

L’equip, format per 4 membres de Catalunya, així con de Madrid i Mallorca, va finalitzar la sessió amb molt bones sensacions i amb moltes ganes de la propera concentració, que tindrà lloc a Madrid el 15 de juny.