Aquest cap de setmana (20-21 d´abril) es celebrarà a Madrid (Villaviciosa de Odón) la primera jornada de la Lliga Nacional de Clubs. En aquesta convocatòria hi participen 100 clubs de tota Espanya entre els quals es troben 2 clubs catalans, l’ Escolàpies Llúria que competirà a 2ª divisió femenina i el Girona Judo Securitas que ho farà a 1ª divisió masculina.

La lliga se celebrarà en 3 jornades, que tindran lloc el 21 d’abril, el 26 de maig i la darrera el 23 de juny.

En aquesta primera jornada, les convocades del Club Escolàpies Llúria són Sara Pérez , Arianna Magrans, Laia Margelí, Laura Puig i Maria Mas. Completen l’expedició els fitxatges que el Club ha fet per a l’ocasió: Natàlia Penas del C.J. Priorat-Tortosa i Júlia Queraltó del Judo Danes amb el tècnic Marc Esbrí al capdavant. Pel que fa al Club Associació Girona Judo els integrants són Mikita Sviryd, Marian Catalin, Jose Manuel Morales, Javier Cabello, Giorgi Akimidze, Pol Menchaca i Oleksandr Astapenkov amb els tècnics Jose Luis i Jaime Salas.

Des de la Federació els hi desitgem el millor i que gaudeixin del judo i de la competició, desitjant per descomptat portar el triomf a Catalunya.