4 catalans al Campionat Mundial de Kendo

És un honor anunciar que quatre esportistes de Catalunya han estat seleccionats per formar part de l´equip nacional d´Espanya al pròxim Campionat Mundial de Kendo, que es celebrarà el pròxim mes de juliol a Milà (Italia). Aquest esdeveniment, que té lloc cada tres anys, representa una oportunitat significativa a la carrera de qualsevol esportista.

Els esportistes seleccionats són Laura Paua i Elisa Castañón per l´equip femení i Fabricio Salce i Kenzo Labernia pel masculí. La seva selecció es un testimoni de la seva habilitat i dedicació en l´art del kendo.

Els campionat mundial de kendo es una competició de renom internacional on els millors practicants d´aquest esport es reuneixen per competir a un escenari global. Per als quatre atletes catalans, aquesta serà una oportunitat única per a representar a Espanya i demostrar la seva destresa en el kendo a nivell mundial.

Desde la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades, felicitem a Laura, Elisa, Fabricio i Kenzo per la seva selecció i els hi desitgem tot l´èxit en aquest campionat. Estem segurs de que representaràn a Catalunya i a Espanya amb honor i professionalitat en aquest esdeveniment internacional.