Segon bloc del curs de Defensa Personal Operativa

El passat cap de setmana del 18-19 de juny, va esdevenir el segon bloc (12h) del curs de Defensa Personal Operativa de la Federació Catalana de Judo i D.A. d’enguany (2022), que va tenir lloc a les instal·lacions del Col·legi Sant Ignasi, amb un tatami que va permetre complir les normes de seguretat específiques per l’activitat i treballar amb comoditat.

Les classes varen ser impartides pels Mestres José Guisado i José Robles, i també varen comptar amb la presència del director del curs Fermín Parra.

L’assistència va superar la seixantena d’estudiants, molts dels quals són professional (Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat) així com professors de DP, donant confirmació de l’alt nivell tècnic dels continguts:

Tècniques de defensa, reducció i conducció amb tambo/defensa policial. Marc legal aplicable a les diferents situacions i actuacions. Intervencions operatives per equips per reduir una persona violenta-perillosa tal que no hi hagi danys personals ni en el detingut ni en l’equip operatiu.

Va regnar un ambient de bon humor i de companyonia que, malgrat el cansament físic i mental pel nombre d’hores i per la calor, es va aconseguir que tots els assistents ens quedéssim amb ganes de més, esperant ja el proper bloc. Us hi esperem a tots i totes de nou!!