El passat dissabte 29 de Febrer es va celebrar al Complex Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron a Barcelona la primera trobada Judoxics de l’any.

Els judokes més petits nascuts entre el 2008 i el 2013 van ser convocats per assistir a aquesta primera edició de Judoxics. Amb una participació de 350 nens i més de 20 clubs, el tret de sortida per a aquesta nova temporada de Judo ha estat molt positiu.

La festa del judo pels més petits va començar quan es van separar els judokes en diferents grups. Després els petits judokes es van distribuir per les diferents estacions que anirien canviant cada deu minuts. Cadascuna d’aquestes estacions estava ubicada en un tatami, excepte la darrera que era un castell inflable. Cada estació tenia l’objectiu de treballar i promoure un dels valors o habilitats del Judo: les dues primeres estacions es van fer de jocs amb els pares, les estacions següents eren de lluita i de combat, en una altra estació aprenien a ordenar el judogui i finalment tenien el castell inflable on els nens podien jugar.

L’activitat va finalitzar a les 19:00h aproximadament amb la recollida dels regals patrocinats pels nostres col·laboradors Fruites Castell i Ocean52. I concloem amb una gran foto de tots els participants.

Actualment, la comissió de Judoxics està treballant a la propera activitat de Judo.

La comissió del Judoxics