JIU JITSU


Segons expliquen les antigues histories del Japó, cal  traçar les primeres manifestacions de les arts de combat al voltant de  l´any 23 anterior a la nostra era, quan Nomino Sokume es va enfrentar en combat i va vèncer al poderos Taima no Kuehara en un combat ritual ple de ferocitat.

Van haver de passar bastants anys fins que els "Koryu" (escoles marcials antigues) van nèixer com les coneixem avui en día. El període "Muyomachi" (1333-1568) és la època on trobem nombrosos "Densho" (pergamins de transmissió de les escueles antigues), en els que es relaten amb detalls el naixement dels primers mètodes de combat. Així, els "Bushi" van començar a ésser coneguts com "Samurai", que vol dir "el que serveix".

En l´any 1532 "Takenouchi Hisamori" funda el "Takenouchi Ryu", la qual és per  a molts la primera escola formal de "Jujutsu" o "Jiu Jitsu", basant-se en les seves antigues pràctiques de Sumo. "Hisamori" va crear un sistema de "Kogusoku" (combat cos a cos amb armadura parcial usant talls curts como el "Wakizashi" o el "Kodachi". L´escola "Takenouchi" practicava un extens arsenal de tècniques de JuJutsu junt amb el "Kenjutsu", "Bujutsu" o "Yarijutsu".

Durant més de 200 anys que dura el període "Edo Jidai", tradicions como "Takeda Riu Asayama", "Ichiden Ryu", "Takagi Yoshin Ryu" i altres Ryus així com la mateixa "Takenouchi Ryu" aconsegueixen la seva edat d´or i la seva immortalitat com a referents en quant a les tècniques de "JuJutsu".

Actualment cal considerar el "Jujutsu o Jiu JItsu" com una de les arts marcials més complerta en el qual emprem  tècniques diverses como "Atemis" (patades i cop de puny), projeccions, luxacions, estrangulacions, controls, etc.

Per tant està considerat com un excel.lent esport i l´ art marcial més efectiu com a defensa personal.

Entrenamiento Jiu-Jitsu 18-ene-2020:

El passat dissabte 18 de gener es va celebrar el primer entrenament de l´any organitzat pel Departament de Jiu Jitsu de la Federació Catalana de Judo. 

Aquest cop dirigit per la mestra Mònica Parra, ha estat enfocat als primers campionats que es realitzaràn a Catalunya.Examens de Jiu-Jitsu 21.12.2019

El passat 21 de desembre es van realitzar els examens de Jiu-Jitsu al Gimnàs Okamishin.

El tribunal, format pels mestres Fermín Parra, Jose M. Guisado, Mònica Parra i Josep Eroles, van examinar un total de 13 candidats


Entrenament Federatiu Jiu-Jitsu 28.09.2019

El passat dissabte 28 de setembre, es va realitzar un entrenament federatiu de Jiu-Jitsu dirigit per Óscar Corrales.

En aquesta ocasió va estar enfocat a aspectes d´arbitratge sobre Ne-Waza, amb participants de diferents clubs.

Després de les explicacions i resoldre dubte, es van realitzar randoris, on els assistents van poder entrenar amb companys d´altres gimnasos.


Entramiento Federativo de Jiu-Jitsu (08.06.19)

El passat dissabte dia 8 es va realitzar un nou entrenament federatiu de Jiu-Jitsu, dirigit en aquesta ocasió per Javier Parreño.

Durant les dues hores de duració, la sessió...


Bronze a l´European Cup Jiu Jitsu U14 i U16

Els passats dies 10, 11 i 12 de maig s´ha celebrat a la localitat holandesa d´Amersfoort, l´European Cup U14 i U 16 de Jiu Jitsu. La Federació catalana de Judo i DA hi ha estat representada per un costat...

Entrenament Federatiu de Jiu-Jitsu (27.04.2019)

El passat 27 d´abril es va realitzar una nova jornada d´entrenament federatiu de Jiu-Jitsu, aquest cop a les instal.lacions del Club Jiu-Jitsu Sant Cugat.

L´entrenament va estar enfocat a la realització de la fase I de competició i va comptar una vegada més amb la presència d´esportistes de diferents clubs.

Gaspar Gamisans , nou àrbitre continental de Jiu-jitsu de la Federació

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la localitat de Villebone –sur-Yvette, el Grand Slam de Paris 2019 . Un dels esdeveniments més importants del calendari internacional de Jiu Jitsu on Gaspar Gamisans Noguera ha participat i superat satisfactòriament  el curs i els exàmens per a qualificació de Continental B Referee...3 argents i 3 bronzes al Campionat d´Espanya de Jiu Jitsu 2019

Els dies 16 i 17 de març es va celebrar a Parla (Madrid) el Campionat d´Espanya 2019 de Jiu-Jitsu.

Dividit en dues jornades, el dissabte es van realitzar les modalitats de Duo, Duo Show i Ne-Waza, deixant per diumenge la Lluita...


Campionat de Catalunya de Jiu-Jitsu 2019

El passat dissabte día 9 de març va tenir lloc a les Instal.lacions Esportives Llars Mundet l´edició del 2019 del Campionat de Catalunya de Jiu-Jitsu, organitzat per la Federació Catalana de Judo i D.A.

Vam comptar amb la participació de diferents clubs i amb la vista fixada en el proper ...


I Copa de España de Jiu-Jitsu de Catalunya - Lloret de Mar

Els dies 2 i 3 de Febrer, Lloret de Mar ha acollit la primera edició de la Copa d´Espanya de Jiu-Jtsu en categoria sènior realitzada a Catalunya.

Assistents de Catalunya, País Basc, València, Madrid i La Corunya...


Lloret de Mar acull la I Copa d’Espanya Absoluta de Jiu Jitsu

Lloret de Mar ja es prepara per convertir-se aquest proper cap de setmana en la capital del jiu jitsu espanyol.

El 2 i 3 de febrer, la localitat selvatana acollirà la celebració de la primera edició de la Copa d’Espanya Absoluta de Jiu-Jitsu de Catalunya en modalitat de lluita, ne-waza, duo clàssic i duo show...


Entrenament Jiu JItsu 15 de setembre de 2018

El passat dissabte dia 15 de setembre es va realitzar un nou entrenament de Jiu Jitsu, en aquesta ocasió orientat a Ne-Waza.

Amb la presència d´un gran nombre de participants de diferents clubs, la delegada Mònica Parra va donar inici a l´entrenament dirigit per Oscar Corrales...

Crònica Reciclatge Arbitratge Jiu-Jitsu

El passat dia 8 de setembre a les instal.lacions de la Federació Catalana de Judo es va celebrar un reciclatge d´arbitratge de Jiu JItsu al qual van assistir competidors i àrbitres en actiu. 


Entrenament federatiu Jiu Jitsu 21 d´abril

Aquest dissabte 21 d´abril es va celebrar un nou entrenament federatiu de Jiu Jitsu. En aquesta ocasió orientat a la pràctica del Ne-Waza i dirigit per Oscar Corrales a les instal.lacions de Badia del Vallès.


Entrenament federatiu Jiu Jitsu abril

El passat dissabte 7 d'abril es va realitzar un entrenament federatiu de Jiu Jitsu. L'entrenament va tenir lloc al Club Esportiu Badrena i va ser dirigit per la Mestre Nacional Monica Parra. Hi van assistir un gran...

10 medalles pel Jiu Jitsu català

Els dies 17 i 18 de març s´ha celebrat a Parla (Madrid), el Campionat d´Espanya Absolut de JiuJitsu 2018 on Catalunya ha participat amb un equip format per 14 esportistes, obtenint un total 

Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu (24.02.18)

Aquest dissabte 24 de febrer a la tarda es va celebrar el Campionat de Catalunya de Jiu JItsu 2018 de les categories Senior, Junior i Cadet al Pabelló Olímpic de la Vall Hebron amb la representació de diversos clubs de Catalunya.

Examens Jiu JItsu (desembre 2017)

El passat dissabte 9 de desembre, es van celebrar els exàmens de pas de grau de Jiu JItsu organitzats per la Federació.

Per aquesta convocatòria estaven convocats aquells interessats en realitzar l´examen de pas de grau fins a 4rt dan, encara que finalment hi va haver aspirants fins a 3er Dan.


Primer entrenament de Jiu JItsu de la temporada 2017-2018

El passat dissabte 30 de setembre va tenir lloc el primer entrenament federatiu de la temporada 2017-2018 a les instal.lacions del Club Esportiu Pantiquet de Mollet del Vallès a càrrec del mestre Oscar Corrales, especialista en Ne Waza, juntament amb Jose Miguel Madruejo. 

L´entrenament va començar amb la benvinguda a la nova temporada a càrrec de la delegada del departament de Jiu Jitsu, Mònica Parra i la presentació dels membres de la comissió, posteriorment es va donar pas a una breu salutació també per part del President Fermin Parra. 


Examens Jiu Jitsu (08.07.17)

El passat dissabte dia 8 de juliol es van celebrar examens de pas de grau de Jiu Jitsu de 1er a 3er dan organitzats per la Federació Catalana de Judo. Celebrat el Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu

Aquest dissabte 20 de maig s´ha celebrat el Campionat de Catalunya de Jiu JItsu 2017 per les categories Mini Benjami, Benjami, Alevi, Infantil i Cadet, en el Complex Esportiu de Badia del Vallès. 

Amb més de 100 competidors provinents de diversos clubs de Catalunya...


Entrenament Jiu JItsu (08.04.17)

El passat dissabte día 8 d´abril es va celebrar a Badía del Vallès l´entrenament federatiu de Jiu JItsu impartit pel mestre Jose Manuel Guisado. 

Al mateix hi van assistir unes 38 persones, i es va realitzar un ...

Entrenament federatiu jiu jitsu (11.03.17)

El passat día 11 de març va tenir lloc el nou entrenament federatiu de Jiu Jitsu, aquest cop a les instal.lacions Llars Mundet.

Dirigit pel mestre Jose Manuel Guisado i assistit per Pere Emiliano, després de l´escalfament inicial, es van realitzar exercicis orientats a Ne Waza per començar els randoris d´aplicació.
Catalunya guanya quatre ors, dos argents i quatre bronzes al Campionat d´Espanya de Jiu-Jitsu 2017

Els dies 4 i 5 de març es va celebrar el Campionat d´Espanya de Jiu JItsu 2017 a la localitat de Navalcarnero (Madrid), on es va desplaçar un equip català acompanyat del delegat Jose M Guisado i de l´àrbitre Gaspar Gamisans. 

Campionat de Catalunya de Jiu JItsu Júnior i Sènior


Circular 

Entrenament federatiu Jiu Jitsu

El passat dia 21 de gener es va realitzar un nou entrenament federatiu de Jiu JItsu a les instal.lacions del Club Mushin Dojo de Sabadell. 

En aquesta ocasió va estar dirigit per Mònica Parra, Mestre Nacional 6è Dan. 


Celebrats els examens de Jiu JItsu de 1er a 3er DanTal i com s´havien preparat en els entrenaments previs i com estava previst en el calendari d´aquesta temporada, aquest dissabte es van celebrar els examens de Pas de Grau de Jiu JItsu organitzats per la federació.

Com en d´altres ocasions, va ser el Gimnàs Verneda l´encarregat d´acollir la realització d´aquests examens de pas de grau de 1er a 3er Dan. 


Gokio jiu jitsu 03.12.16

El passat día 3 de desembre es va dur a terme una nova jornada de Gokio de Jiu Jitsu de cara a la preparació dels propers examens.

En aquesta ocasió es va realitzar en el Club Okamishin Bellavista 

Entrenament Jiu Jitsu 26 de novembre

El passat dissabte 26 de novembre es va celebrar un entrenament tècnic de Jiu JItsu a les Instal.lacions esportives Llars Mundet.

Després de la corresponent salutació, es va iniciar un breu escalfament dirigit per Mónica Parra. A continuació, el mestre Jose M Guisado va dirigir la clase

II Copa d´Espanya de Jiu Jitsu Ciutat de Eibar

El passat dia 5 de novembre es va cel·lebrar la II Copa d'Espanya de JiuJitsu Ciudad de Eibar, que es va disputar al Poliesportiu Municipal de Ipurua amb una participació de 140 esportistes dels quals hi va haver competidors dels clubs de Catalunya : Societat Atlètica Súria, Avda Montserrat, Club JiuJitsu Sant Cugat, Escola Budo Sensei, Esportiu Badrena i Okamishin Bellavista...

Entrenament Jiu JItsu (22.10.16) - per Javier Parreño

Aquest dissabte 22 d´octubre es va celebrar un nou entrenament federatiu de Jiu JItsu, aquest cop al Mushin Dojo Sabadell.

La sessió va ser conduïda pels mestres José Manuel Guisado i Fermin Parra

 

Entrenament Jiu JItsu (24.09.16)

El passat dissabte 24 de setembre es va cel.lebrar al Gimnàs de Badía del Vallès l´entrenament federatiu per les categoríes infantil, cadet, junior i sènior dirigit per Jose M Guisado, on van assisitr 46 esportistes provinents de diferents clubs de Catalunya...El mestre José Manuel Guisado imparteix l'entrenament federatiu de jiu jitsu del mes de maig

Dissabte 21 de maig, el Complex Esportiu de Badia del Vallès va acollir l'entrenament federatiu dirigit per José Manuel Guisado. Practicants de jiu jitsu de les categora infantil fins a sènior van participar en aquest entrenament sobre ne-waza.

Badia del Vallès i la FCJiDA pioners en acollir una Copa d'Espanya de Jiu Jitsu

Entre els dies 23 i 24, i aprofitant una Diada tan especial com la de Sant Jordi, la Federació Catalana de Judo i D.A. va celebrar la primera edició de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu que va tenir lloc a Badia del Vallès. Catalunya ha estat pionera en la celebració d’aquest esdeveniment, fet que ha motivat la participació de més de 150 esportistes arribats de La Rioja, País Basc, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid i Catalunya.

Entrenament federatiu Jiu-Jitsu (09.04.16)

"Dissabte passat 9 d'abril va tenir lloc un nou entrenament federatiu de Jiu-Jitsu en les instal·lacions del Complex Esportiu de Badia del Vallès. En aquesta ocasió va comptar amb la presència de més de 30 esportistes de diferents clubs i va estar dirigit pel Mestre Jose M. Guisado.

Després de l'escalfament, va començar una sèrie d'explicacions sobre la modalitat de competició de ne-waza, de cara al proper rànquing que se celebrarà al maig. A continuació tots els assistents van poder realitzar randoris entre ells. Vam tenir la col.laboració de l’àrbitre Javier Parreño amb els més joves.”


Jornada de Gokio de Jiu-Jitsu (20.02.2016)

El passat 20 de febrer es va celebrar al Complex Esportiu de Badia del Vallès una nova jornada de GOKIO de Jiu-Jitsu, centrats en aquesta ocasió en Ne-Waza, modalitat de competició que darrerament esta tenint una gran acceptació. 


Curs-reciclatge d´àrbitres de Jiu Jitsu (16.01.16)

El passat dissabte 16 de gener, va tenir lloc al Poliesportiu de Badía del Vallès, el curs / reciclatge d´àrbitres de Jiu JItsu dirigit pel mestre Jose M Guisado, qui va repassar el repassar el reglament i va solucionar dubtes als assistents dels diferents clubs.

També hi van ser presents...


Examens 1er a 3er Dan Jiu JItsu (12.12.15) - Carles Amorín

Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu Dúo kata i kumité (23.01.16)


Circular 


Sorteig
Gokio 28.11.15

El passat dissabte día 28 de Novembre es va cel.lebrar al Club Judo Verneda el Gokio de preparació pels examenes del día 12 de Desembre.

Impartit pels mestres Fermín Parra i José M Guisado...


Entrenament federatiu Jiu JItsu (24.10.15)

El passat dia 24 d’octubre  es va dur a terme una nova sessió  del programa d’entrenaments federatius a les instal·lacions del Pavelló Municipal de Badia del Vallès.

En aquesta ocasió va estar dinamitzada per en Gaspar Gamisans tècnic del club SAS Súria. Hi va haver una participació de 40 persones de 6 clubs 


Anul.lació entrenament Jiu Jitsu

Us comuniquem que per motius aliens a la Federació, l´entrenament de Jiu Jitsu programat per demà 3 d´octubre que anulat. Preguem disculpeu les molesties.

Entrenament Jiu Jitsu 19 de setembre

El passat dissabte día 19 de setembre es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès un entrenament federatiu de Jiu JItsu a càrrec del mestre Jose M Guisado al qual van assistir unes vint i cinc persones...


Reciclatge Gokio de Jiu JItsu

El passat dissabte 6 de juny es va cel.lebrar al Gimnàs Okamishin de les Franqueses del Vallès, el reciclatge Gokio per la preparació dels propers examens de dan, en ell es va explicar...

Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu Dúo Kata i Lluita
Informació

Entrenament Jiu Jitsu (28.03.15)

El passat dissabte día 28 es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès l´entrenament de Jiu jitsu de les categoríes Mini Benjami, Benjamí i Aleví al qual van assistir uns 40 nens de diferents Clubs de Catalunya. Els assistents van poder gaudir d´una jornada de jocs relacionats amb el Jiu Jitsu i també alguns treballs de terra

Vídeo del Rànking català de Jiu Jitsu (07.03.15) - per Javier Parreño


Catalunya aconsegueix una medalla de plata i dues de bronze al Campionat d´Espanya Jiu Jitsu Sènior (07.03.15)

Aquest dissabte día 7 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu (Lluita i Dúo) en categoria sènior a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón.

En categoria dúo kata mixte, la parella formada per Sheila Domínguez i Toni Rodriguez va  quedar en segon lloc aconseguint la medalla de plata.

En categoria masculina -69 kg. Ruben Cabanillas i Àxel Forreiter van guanyar diversos combats aconseguint així la medalla de bronze....


Entrenament federatiu Jiu JItsu

El passat dissabte 14 de febrer es va cel.lebrar al Pavelló Municipal de Badía del Vallès l´entrenament federatiu de Jiu Jitsu al qual van assisitir uns 50 participants de diferents clubs de Catalunya. 

Aquest va ser conduït per Pere Emiliano i Jose M Guisado els quals, junt amb els participants van gaudir d´un bon entrenament, enfocat a sistemes de peu i terra, sistemes amb els quals es continuarà treballant en els propers entrenaments.


Festival de la Infancia (2, 3 i 4 de gener - Barcelona)

Crònica examens Jiu JItsu 1er a 6è Dan

El passat dissabte 20 de Desembre es van cel.lebrar examens de Jiu Jitsu de 1er a 6è Dan a les instalacions del Judo Verneda amb un 100% d´aprovats. 

Cal destacar a Mònica Parra que va presentar i desenvolupar una tesina durant 30 minuts davant del Tribunal, el qual va quedar...


Examens 1er a 6è Dan (20.12.14)

Gokio federatiu Jiu Jitsu (22.11.14)

Aquest dissabte 22 de novembre s´ha cel.lebrat al Gimnàs Okamishin de les Franqueses del Vallès, el Gokio de Jiu Jitsu preparatiu pels examens que es cel.lebraràn el proper día 20 de desembre al Gimnàs Verneda de Barcelona. 


Crònica entrenament federatiu Jiu Jitsu (Badía del Vallès - 25.10.14)

El passat dissabte 25 d´octubre es va cel.lebrar al Complex Esportiu Municipal de Badía del Vallès un entrenament federatiu al qual varen assistir més de 40 participants de diferents Clubs de Catalunya. 

La jornada va ser conduida pel mestre Jose M Guisado (6è Dan i entrenador nacional) i es van centrar en el  Bunkai, 

Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu Sub Benjami, Benjamí i Aleví (18.05.14 - Badía del Vallès)

Aquest diumenge 18 de maig a les instalacions del Polisportiu Municipal de Badía del Vallès es va realitzar el Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu en Dúo i Lluita de les categoríes Sub Benjamí, Benjamí i Aleví amb una participació d´uns 50 nens i nenes, éssent els resultats:

Examen tècnic de Jiu JItsu (10.05.14 - Barcelona)

Aquest dissabte 10 de maig es va celebrar al Gimnàs Verneda de Barcelona, l´examen Tècnic de pas de grau de 1er i 2on Dan de Jiu Jitsu on es van presentar 10 aspirants (4 de primer Dan i 6 de segon Dan).

El tribunal va estar composat per Jose M Guisado, Fermin Parra, Ernest Lasheras i Mònica Parra. Reciclatge Gokio (Okamishin Bellavista 05.04.14)

Aquest dissabte 5 d´abril, s´ha cel.lebrat al gimnàs Okamishin Bellavista de les Franqueses, l´últim reciclatge del Gokio abans dels exàmens de Dan que es realitzaràn el proper día 10 de maig al Gimnàs Verneda, en el que es va explicar el tipus d´examen que es realitzarà als candidats així com les noves normes pel mateix. Cal destacar el bon ambient de treball durant aquesta jornada impartida pels mestres Fermín Parra i Jose Manuel Guisado. Entrenament federatiu de Jiu Jitsu (Barcelona, 22-03-14) Text i fotografies : Javier Parreño

Dissabte, 22 de març de 2014 va tenir lloc un nou entrenament federatiu de Jiu Jitsu a Barcelona, en aquesta ocasió al Gimnàs Verneda.

La sessió va ser a càrrec dels Mestres Fermín Parra i Jose Manuel Guisado, que van orientar l´entrenament de cara al proper exàmen de pas de grau.

Crònica sobre el Campionat d´Espanya de Jiu Jitsu Absolut (Villaviciosa de Odón - 01.03.14) - Fotografies : Letícia Rodríguez

Aquest passat dia  1 de març s’ha disputat a Villaviciosa de Odón (Madrid) el Campionat d’ Espanya de Jiu Jitsu en categoria sènior.

En categoria duo kata mixte, una de les parelles favorites a medalla , Sheila Domínguez i Ruben Cabanillas van veure com la mala sort feia que una inoportuna lesió els impedís disputar els combats de la seva categoría. En lluita Sheila Domínguez, abans de la lesió, va obtenir la tercera plaça a -70 Kg.


Campionat d´Espanya Absolut de Jiu Jitsu (Villaviciosa de Odón - 01.03.14)

Entrenament Jiu Jitsu 25 de febrer

El dissabte 25 de febrer es va cel.lebrar al Polisportiu de Badía del Vallès un entrenament federatiu de Jiu Jitsu. Aquest va ser impartit pels mestres Fermín Parra i Jose M Guisado, i van assisitir hi uns trenta-cinc participants de diferents clubs de Catalunya.

 El citat entrenament es va dur a terme dins d´un bon ambient on tots els participants van quedar satisfets del treball realitzat.  Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu Infantil, Cadet, Júnior i Sènior (11.02.14 - Badía del Vallès)

Entrenament Jiu Jitsu (25.01.14 - Badia del Vallès)

El dissabte día 25 de gener es va cel.lebrar al Polisportiu de Badia del Vallès un entrenament federatiu de Jiu Jitsu, impartit pels mestres Fermín Parra i Jose M Guisado on van assisitir una trentena de participants de diferents clubs. Us adjuntem una fotografía del citat entrenament:

Entrenament federatiu a Badía del Vallès (23.11.13)

Aquest dissabte 23 de novembre s´ha cel.lebrat al Polisportiu de Badía del Vallès un entrenament federatiu dirigit pel President de la Federació, Fermín Parra (7è Dan i Professor Numerari).
En aquesta sesió es van dur a terme diversos exercicis d´agilitat i movilitat, donant un dinamisme a l´entrenament que va fer gaudir a tots els assistents.
Us adjuntem la galería de fotografíes:

Entrenament federatiu 23.11.13

RUBÉN CABANILLAS I SHEILA DOMINGUEZ A BUCAREST. CONVOCATÒRIA LLIURE

Durant els dies 22 i 23 de novembre de 2013 es celebra a Bucarest, Romania els World Ju-Jitsu Championsship 2013, per a categories aspirants i junior. Desitgem molta sort a la parella representant de la Federació Espanyola de Judo y  D.A. i a la vegada de la Federació Catalana de Judo i D.A. Rubén Cabanillas i Sheila Dominguez que competeixen com a parella de duo mixta. 

XIX SALÓ DEL MANGA A BARCELONA

Crònica sobre el Campionat de Jiu-Jitsu en les categories de Mini Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Júnior- Sènior.


El passat dissabte 8 de juny al Complex Esportiu de Badia del Vallès, es va celebrar el Campionat de Jiu-Jitsu en les categories de Mini Benjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Júnior- Sènior.

La competició va començar a les 10:00h i va finalitzar a les 19:00h. amb una participació de 140 esportistes d’arreu de Catalunya.


Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu 08.06.13

EXÀMEN DE JIU-JITSU 05.05.2013

El passat  5 de maig es va celebrar a Barcelona , en el Gimnàs Verneda l’examen Tècnic de Pas de Grau de 1r.a 3r.Dan  de Jiu-Jitsu.

RECICLATGE GOKIO 06.04.2013

RECICLATGE GOKIO 06.04.2013

El dissabte dia 6 d’abril es va celebrar en el Gimnàs Verneda de Barcelona el 1er. GOKIO de Jiu-Jitsu....

Nota: Entrenament federatiu Jiu JItsu 2 de març

El passat dissabte dia 2 de maç, es va cel.lebrar al Dojo OKamishin, impartit pel professor Josep M GUisado, l´entrenament federatiu de Jiu Jitsu puntuable per assistència, pel Campionat d´Espanya.

Nota sobre el Campionat d´Espanya Jiu Jitsu Sènior

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid el Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu 2013 en les modalitats de lluita i duo kata.

Nota sobre l´Open Nacional de Jiu Jitsu Mini Benjamí i Benjamí Dúo Kata

Aquest passat cap de setmana s’ha cel.lebrat al Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid l’Open Nacional de Jiu Jitsu  en categories minibenjamí i benjamí , equivalent al Campionat d’Espanya de l’especialitat amb una participació massiva de 380 competidors de diverses comunitats i l’Equip de competició del Club Sotietat Atlètica Suria representant a la  Federació Catalana.

Nota sobre l´entrenament federatiu de Jiu Jitsu

El passat dissabte día 1 es va cel.lebrar a la INEFC de Barcelona l´entrenament federatiu de Jiu Jitsu, impartit pels professors José Manuel Guisado i Gil García, amb la participació d´uns 45 alumnes de diferents clubs de Catalunya (Verneda, Societat Atlètica Sútia, Pantiquet, Sils, Sant Cugat, Pineda i Okamishin)

I Trobada d´Arts Marcials de la Federació Catalana de Judo

El 29 de setembre d’enguany , tindrà lloc la “ I Trobada de Arts Marcials de la Federació Catalana de Judo i D.A.”, l’objectiu de la mateixa es donar a conèixer totes les nostres disciplines amb una gran exhibició, on tots estem convidats a participar.

Nota sobre l´examen Tècnic de Jiu JItsu (19.05.12)

El passat 19 de maig es va celebrar al Gimnàs Verneda, de Barcelona  l’examen Tècnic de Pas de Grau de 1er. Dan de Jiu-Jitsu.

El tribunal estava composat per Fermín Parra, José Manuel Guisado i Mònica Parra

Entrenament de Jiu Jitsu al Gimnàs Verneda

El dissabte passat dia 14 es va cel.lebrar al Gimnàs Verneda el reciclatge de Kata de Jiu JItsu de preparació per al proper examen de Dan, que es cel.lebrarà al mateix Gimnàs Verneda (Barcelona), el proper dia 19 de maig.

El reciclatge va ser impartit pel mestre Fermín Parra, i es va realitzar en un ambient de gran armonía

Jose M Guisado
Delegat

 

Entrenament Federatiu De Jiu Jitsu 17.03.2012

El passat dissabte 14 de març es va cel.lebrar al Pavelló del Pujolet de Manresa, l´entrenament federatiu de jiu jitsu per a totes les categoríes a partir d´infantil.

Reciclatge Gokio

El passat dissabte dia 10 de març, es va cel.lebrar al Gimnàs Pantiquet el reciclatge de Gokio de Jiu Jitsu (fins a cinturó verd)

L´Equip Català Aconsegueix La Plata I El Bronze Al Campionat D´Espanya Lluita I Dúo Absolut De Jiu-Jitsu a Madrid

Durant els dies 25 i 26 de febrer a Villaviciosa de Odón ( Madrid ) s’han celebrat el Campionat d’Espanya de Jiu-Jitsu en la categoria d’absolut masculí i en sistema lluita i dúo-kata en femení. Catalunya ha estat representada com cada any per un equip de cinc competidors, dos àrbitres i un delegat.

Open Internacional Del Mediterrani De Jiu Jitsu

Aquest cap de setmana es celebra a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de Judo i DA de Villaviciosa de Odon , Madrid l'Open Internacional del Mediterrani de Jiu Jitsu. Es preu la participació de 160 atletes de 12 països diferents, entre ells, Rusia, Suecia, França, Mèxic , Israel, Bulgària. Catalunya hi estarà representada amb un equip format exclusivament per competidors de la SAS de Súria.

Entrenament De Jiu Jitsu En Blanes

El passat dissabte 19 de Novembre es va celebrar a les instal · lacions del poliesportiu de Blanes l'entrenament federatiu de Jiu jitsu, corresponent al mes de novembre al mateix van assistir un gran nombre d'esportistes de diferents club de Catalunya.

Campionat Del Món De Jiu Jitsu Júnior

Durant aquesta passada setmana s’ha cel.lebrat a la localitat flamenca de Gant ( Bèlgica ) , el Campionat del món de Jiu Jitsu en categories
sots 18 i sots 21 .