Fran Garrigós brilla a París aconseguint la medalla de bronze

En una jornada que quedarà gravada en la memòria del Judo nacional, Fran Garrigós (Madrid, 1994) ha aconseguit la medalla de bronze en la competició de judo dels Jocs Olímpics de París 2024, fita que no s´aconseguía desde els Jocs Olímpics de Sidney 2000. El judoka de 29 anys ha demostrat una vegada més la seva qualitat i determinació, superant adversitats i rivals de gran nivell en el camí cap al podi.

Garrigós, que competia en la categoria de -60 kg, va iniciar el seu recorregut amb una actuació impressionant, derrotant al seu primer rival amb una tècnica impecable. En el combat per la medalla de bronze, Fran va demostrar la seva experiència i habilitat, aconseguint una victòria decisiva que li va permetre pujar al podi derrotant en la repesca a l´actual campió del Mon Giorgi Sardalashvili, amb un waza ari en la tècnica d´or. “Estic molt, molt content d´aconseguir aquesta desitjada medalla. Portàvem 24 anys sense obtenir una i per fi hem pogut trencar aquesta mala ratxa, això ha de ser una motivació per a tot l´equip i per als més petits que somien amb participar en uns Jocs Olímpics”, va declarar Garrigós amb un somriure d’orella a orella.

Amb aquesta medalla, Fran Garrigós no només suma un nou èxit a la seva carrera, sinó que també inspira a les noves generacions d’esportistes a seguir els seus somnis. La seva actuació a París és un exemple de perseverança i passió per l’esport, i sens dubte, un moment que quedarà marcat en la història del judo espanyol.

Felicitats, Fran! La teva medalla de bronze és un orgull per a tots nosaltres!