Jana Cid brilla a la Màlaga Sènior European Cup i es perfila per a l’Europeu Sub-23

La judoka catalana Jana Cid Balcells va conquerir l’or a la categoria femenina de -48kg a la Màlaga Sènior European Cup, celebrada el 13 d’octubre passat. L’esdeveniment, que va reunir 393 judokes de 26 nacions europees, va ser l’escenari on Cid Balcells va demostrar el seu gran nivell imposant-se a totes les rivals, incloses totes les medallistes del passat campionat d’Espanya, com l’actual campiona d’Espanya, María Gómez.

El podi, completament espanyol a la categoria de -48kg, reafirma la projecció internacional del judo femení espanyol en aquest pes. A més de Cid Balcells, l’altra catalana a la categoria, Claudia Pla, va començar amb una victòria en el seu primer combat, vencent l’alemana Anja Schneider per dos wazari, però va caure en el següent enfrontament davant la marroquina Nohade Riadi quedat fora de la competició .

A la categoria de -52kg, les representants espanyoles María Gil i Natalia Penas no van aconseguir superar el seu primer combat.

L’or de la Jana Cid Balcells, sumat al seu recent bronze a l’Open de Praga, reforça les esperances perquè sigui convocada per representar Espanya al proper Campionat Europeu Sub-23.