La Federació Catalana de Judo porta un equip d’elit al Stage de Judo Rías Altas a Galícia

La Federació Catalana de Judo ha dut un destacat equip de judoques en el prestigiós Stage de Judo Rías Altas, que se celebra a Galícia del 20 al 24 de juliol.

L’equip català s´ha format per 12 judoques, set nois i cinc noies, tots ells medallistes del recent Campionat d’Espanya en les categories júnior i cadet. Aquest grup d’elit és acompanyat pels tècnics de la federació, Kenji Uematsu i Alicia Alonso, així com pel president de la Federació, Fermín Parra.

Els entrenaments es realitzen matí i tarda, proporcionant als judoques una oportunitat única de millorar les seves habilitats i adquirir nous coneixements sota la supervisió d’entrenadors d’alt nivell. El Stage de Judo Rías Altas és conegut per la seva rigorositat i l’ambient competitiu, i representa una excel·lent oportunitat per als judoques catalans de mesurar-se amb alguns dels millors talents de judo d’arreu.

La Federació Catalana de Judo reafirma així el seu compromís amb la promoció i desenvolupament del judo a Catalunya, proporcionant als seus esportistes les millors oportunitats per a competir i millorar contínuament.