9a Trobada d´equips nacionals de Kendo a Budapest

El passat cap de setmana del 27 i 28 de gener, Budapest va ser la seu de la 9ª Trobada d´equips nacionals de kendo, un esdeveniment que va atraure la participació de més de 30 països, incloent-hi no només representants d´Europa sinó també de llocs com Sud-Àfrica, Austràlia i el Japó.

Amb una assistència que va superar els 200 competidors, el torneig va destacar per la seva diversitat i abast internacional.

L´esdeveniment es va inaugurar amb un entrenament obert en el Dojo Fönix Kendo i iaido de Budapest, afegint un toc especial a l´avantsala del torneig.

Espanya va participar activament amb equips tant masculí com femení, cadascú amb la presència de dos membres de Catalunya, Laura Palau, Elisa Castañon, Fabricio Salce i Kenzo Labernia. Els resultats van ser notables, amb l´equip femení aconseguint 7 victòries en 12 rondes, incloent-hi un destacat triomf davant l´actual subcampiona d´Europa, Polònia. D´altra banda, l´equip masculí va obtenir 7 victòries en 9 rondes, consolidant el seu esforç en la competició.

Aquesta concentració serveix no només com una experiència valuosa per als competidors, sinó també com a preparació estratègica per al pròxim Campionat del Món programat el juliol de 2024 a Milà.

Volem expressar el nostre agraïment a l´organització de l´esdeveniment i als àrbitres per la seva dedicació, contribuint a l´èxit d´aquesta 9ª trobada d´equips nacionals de kendo.