Concentració selecció catalana 11 i 12 de novembre, preparatiu per al campionat d’Espanya del 2023

El cap de setmana dels dies 11 i 12 de novembre es va realitzar la darrera concentració de l’equip català de kendo, com a preparatiu per al campionat d’Espanya que es celebrarà a Madrid els dies 18 i 19 de novembre.

La concentració es va dividir en 3 sessions: dissabte a la tarda al pavelló del Temple de Tortosa, amb un treball específicament físic i diumenge al matí en dos entrenaments, asageiko de 7:15 a 8:45, amb un treball específicament tècnic al pavelló d’Amposta, i de 11:00 a 12:30 amb treball de combat (shiai), al dojo KOBUKAN.

Aquests tipus de concentracions ens serveixen per planificar estratègies i crear un ambient d’equip, per afrontar el campionat amb un esperit colectiu i guanyador. Sabem de la dificultat d’aconseguir bons resultats al campionat, però estem molt motivats per tornar de Madrid amb un palmarès millor que el de l’any passat.

Volem agrair a la Federació Catalana de Judo i disciplines asociades el suport que ens ha donat al permetre la inscripció de tot l’equip al complet, ja que creiem que això ens pot beneficiar al resultat final, i com no, també agrair als responsables de les instal·lacions de Tortosa i Amposta, per brindar-nos la possibilitat de preparar-nos en condicions optimes per al campionat.

Integrants del equip: Mabel Aguilera, Laura Palau, Almudena Perez, Eli Castañon, David Sousse, Manuel Navas, Fabricio Salce, Kenzo Labernia, Dino Zafirakos, Oriol Cortes, Ramon Torres, Andres Alpuente i Matt Llenas.