Claudia Pla Belmonte, del Club de Judo Vital Esport, s’alça amb la medalla de bronze en la categoria de -48 kg en el Campionat d’Europa Cadet de Odivelas

La judoka catalana Claudia Pla Belmonte, representant del Club de Judo Vital Esport, ha deixat la seva petjada en el Campionat d’Europa Cadet de Odivelas en guanyar la medalla de bronze en la categoria de pes de -48 kg.

En el seu camí cap a la tercera posició, en el seu primer combat, es va enfrontar a la judoka bosniana Gabriela Raic, a qui Claudia va vèncer amb autoritat, mostrant el seu domini tècnic. En el seu segon combat, Claudia va tenir un desafiament contra Vusala Hajiyeva, però finalment no va aconseguir la victòria.

No obstant això, Claudia no es va rendir i va avançar a la repesca, on es va enfrontar a la judoka polonesa Barbara Twarowska on va emergir victoriosa. En el seu quart combat, Claudia es va enfrontar a la judoka holandesa Noor Noufar, a qui es va imposar.

En la batalla pel tercer lloc, Claudia va demostrar una vegada més la seva habilitat per al judo en enfrontar-se a la judoka alemanya Klara Erten. Amb una exhibició excepcional, Claudia va assegurar la tercera posició en la categoria de -48 kg, emportant-se a casa la medalla de bronze i afegint un assoliment destacat a la seva creixent trajectòria esportiva