Seminari Arbitratge Kendo (26.02.23)

El passat 26 de febrer es va realitzar a Cardedeu un seminari d´arbitratge impartit per Jose Manuel Alonso (6è Dan i Àrbitre Nacional) i organitzat per Silvia Romeral (Club Kendo Ryoshinkan) i María Torres (Club Kendo Cardedeu)

El seminari, va comptar amb una part teórica pel matí, i pràctica per la tarda. Va abordar els fonaments de l´arbitratge, etiqueta en competició i casos pràctics.

Durant el curs es va revisar el reglament d´arbitratge de competicions de kendo i es van explicar les darreres actualitzacions en la normativa internacional.

Els alumnes van poder posar en pràctica durant la sessió de la tarda, tots els coneixements adquirits durant la sessió teòrica. La sessió pràctica va consistir en una tarda de competició arbitrada pels alumnes del curs. Moltíssimes gràcues a Jose Manuel Alonso per l´esforç i il.lusió que va posar en impartir el curs i en fer avançar el kendo a Catalunya.

Gràcies a tots els kendokes que van assistir, per recolzar les tasques d´organització, taula i competició.

Donem un agraïment especial per als Juniors del Club de Kendo Cardedeu pel gran esperit demostrat durant els seus combats a la sessió pràctica.