Disputada la Copa Catalunya Cadet, darrera competició d´enguany

El Vendrell ha acollit aquest passat cap de setmana la Copa Catalunya de Judo en categoria cadet, on es van congregar prop de 250 judokes d´arreu del territori català (181 en categoria masculina i 67 en categoria femenina)

Aquesta competició és la darrera de l´any per aquesta categoria, i és la primera classificatòria per al Campionat d´Espanya Escolar. Posteriorment, els esportistes es classificaran en la 2º Copa i Campionat de Catalunya.

Les primeres posicions en la categoria femenina van ser per Blanca Acosta (-44 Kg – Club Judo Sentmenat), Ariadna Alvarez (-48 Kg – texto original), Maria Gil (-52 Kg – texto original), Nur Perez (-57 Kg – texto original), Luca de Palma (-63 Kg – texto original), Laura Teixidor (-70 Kg – Assoc Judo Alt Empordà) i Martina Boquera (+70 Kg – Judo Palamós).

I en categoria masculina els ors van ser per: Roger Ferrer (-50 Kg – Judo Vilafranca), Aleix Bell (-55 Kg – texto original), Jan Perau (-60 Kg – texto original), Alex Hidalgo (-66 Kg – Judo Sentmenat), Adria Marin (-73 Kg – Judo Moia), Akaki Tchelishvili (-81 Kg – Judo Danes), Guillem Lozano (-90 Kg – texto original)  i Beka Digmelashvili (+90 Kg – Judo Condal)

L´entrega de premis va ser a càrrec de Kenneth Martinez, alcalde de l´Ajuntament del Vendrell, , Fermin Parra,  President de la Federació Catalana de Judo i Isabelo Pacheco, Vicepresident de la Federació Catalana de Judo.

Moltes felicitats a tots els guardonats!