3r bloc del curs de Defensa Personal Operativa

El darrer cap de setmana d’octubre va tenir lloc el 3r bloc del curs de Defensa Personal Operativa de la Federació Catalana de Judo i DA.

Aquest cop l’entrenament va ser dirigit pel Mestre José Robles i va comptar amb amb la presència dels Mestres Fermín Parra i Jose Guisado, i d’un convidat de luxe i també gran mestre: Vicente Carratalà. 

L’entrenament va esdevenir a les instal.lacions del Col.legi Sant Ignasi i va comptar amb totes les mesures de seguretat necessàries per l’activitat. Va constar de tres blocs repartits entre dissabte i diumenge, en els quals es varen treballar diferents procediments operatius amb arma blanca, armes de foc llarga i de cinturó, detenció i engrilletament en les diferents situacions normalitat, alerta i perill. També mètodes d’entrenament en simulació de situacions reals amb operatius d’intervenció i amb realitat virtual. 

Malgrat varen ser 12h molt intenses en només dos dies, l’assistència va rondar la seixantena d’assistents i podem donar testimoni del bon ambient i les ganes tant per part dels alumnes com dels mestres.

Tothom hagués fet més d’haver hagut més temps; l’organització ho ha vist i està molt agraïda per la resposta dels alumnes, i sense dubte això depararà noves activitats en el 2023.

Moltes gràcies a totes i tots i fins la propera ocasió!!