Entrenament de kendo amb Tsuyoshi Inoshita

El passat dimecres, 2 de novembre, els practicants de kendo de Barcelona van gaudir d’un entrenament especial amb el sensei Tsuyoshi Inoshita, 7è dan de kendo procedent d’Ohio, EUA. A més d’instructor de kendo a diferents dojos, Inoshita sensei és també el President de la Greater North Eastern US Kendo Federation, una federació regional de la All United States Kendo Federation.

El mestre s’havia desplaçat a Barcelona per passar uns dies de vacances amb la seva família i va contactar amb el club Ryo Shin Kai per poder entrenar a la ciutat. La trobada es va dur a terme a les instal·lacions de la Universitat Politècnica de Catalunya, seu habitual del club de kendo UPC, on es van reunir una trentena de kendokes procedents de tots els dojos de Barcelona.

L’entrenament estava obert a practicants de tots els nivells i va durar dues hores, les quals es van enfocar al treball de base i tècnica, un bloc de combats curts i, finalment, un darrer bloc de pràctica lliure, perquè tothom pogués treballar amb el sensei.

Durant la classe, el sensei va expressar el seu desig de viatjar i conèixer kendokes d’arreu del món amb qui seguir aprenent i perfeccionant la pràctica del kendo. Des de Barcelona volem donar-li les gràcies per la seva visita i per la seva predisposició a compartir els seus coneixements amb nosaltres.