5è entrenament federatiu defensa personal

El passat dissabte 24 de setembre va tenir lloc el 5è Entrenament federatiu de Defensa Personal de la Federació Catalana de Judo i D.A. amb una duració total de dues hores. 

Aquest cop vàrem comptar amb l’assistència de vint esportistes dirigits pel Mestre J.M. Guisado i amb la col·laboració del Mestre i President Fermín Parra, qui va explicar les novetats formatives i previsió d´entrenaments pel que resta de 2022 i 2023. També es va fer lliurament dels graus de cinturó negre per homologació

La sessió  va tenir lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu Badia del Vallès, que van oferir les garanties per complir amb les normatives de seguretat de la covid-19 i les pròpies de la Defensa Personal.

El contingut del 5è Entrenament federatiu de Defensa Personal, ha estat l’explicació de demostracions pràctiques obligatòries de Defensa Personal, així com el treball lliure de diferents parelles.

El bon ambient va fer que tots els assistents treballessin de valent, aprofitant les magistrals explicacions del Mestre JM Guisado.

Tots els assistents van gaudir de les dues hores d´activitat i de les tècniques impartides, pel gran nivell i interès de les mateixes