Ai Tsunoda es proclama Campiona d´Europa en categoria Junior

Del dia 15 al 18 de setembre s´ha disputat a Praga (República Txeca) el Campionat d´Europa de Judo en categoria Júnior de -70 Kg.

La judoka lleidatana Ai Tsunoda va disputar dos combats abans de penjar-se la medalla de bronze contra la judoka de la República Txeca JULIE ZARYBNICKA, a qui va guanyar per Ipon, per després lluitar en la final contra l´austríaca ELENA DENGG, a qui també va guanyar per Ipon.

Amb aquesta nova victòria Ai es situa en el número 1 del Rànking Mundial de la seva categoria, recordem que el mes d´agost va fer-se amb la medalla d´or al Campionat del Món Júnior celebrat a Guayaquil (Equador)

Des de la federació felicitem a l´Ai i als seus entrenadors per aquesta nova victòria. Moltes felicitats Ai!