El passat dissabte 9 d´abril va tenir lloc al poliesportiu de Gallur a Madrid, el Campionat d´Espanya Junior Sub21, al qual va assistir la Selecció Catalana amb un equip de 20 competidors.

El resultat de la competició va ser de quatre cinquenes posicions de Bianka Ramon (-52 Kg – Club Judo Rei), Ainhoa Lopez (-70 Kg – Judo Danes), Alba Hernandez (-78 Kg – Avda Montserrat) i Pau Muñoz (+100 Kg – Esport-7). Al tercer esglaó del podium van aconseguir pujar: Jana Cid (-48 Kg – Judo Rei), Kindi Ba (-81 Kg – Associacio Girona Judo) i Guillem Lozano (-100 Kg – Esport-7). Les segones posicions varen ser per: Yousef Saloum (-100 Kg – Associacio Girona Judo), qui va executar una gran competició però que no va poder demostrar la gran qualitat del seu judo a la final, i Ricard Muñoz (-90 Kg – Judo Sentmenat), que va tenir una gran actuació essent un gran mereixedor de la final i guanyant a tots els seus oponents per ippon excepte a la final on no va poder imposar-se.

Ai Tsunoda va obtenir una merescuda medalla d´or en -70 Kg derrotant a totes les seves rivals amb total seguretat. Des de la Federació felicitem a tots els participants i els encoratgem per seguir en aquesta línia.

Enllaç streaming i galeria fotografies RFEJYDA