Crònica del 1er curs de defensa personal (12 i 13 de març de 2022)

El passat dissabte 12 i diumenge 13  de març va tenir lloc el 1er Curs federatiu de Defensa Personal i 1er Curs d’Especialista en defensa operativa de la Federació Catalana de Judo i D.A. amb una duració total de 12 hores. 

Aquest cop vàrem comptar amb l’assistència de cinquanta-sis esportistes en el primer curs de defensa personal i vint-i-cinc en el primer curs de defensa operativa, amb un total de vuitanta-un esportistes dirigits pel Mestre Fermín Parra i amb la col·laboració del Mestre J.M. Guisado. 

La sessió  va tenir lloc a les instal·lacions dels Jesuïtes de Sarrià Sant Ignasi, que van oferir les garanties per complir amb les normatives de seguretat de la covid-19 i les pròpies de la Defensa Personal.

El contingut del Nivell I en Formació Bàsica de Defensa Personal Operativa, ha estat la mobilitat bàsica, treball de terra, caigudes, agressions simples, amb controls, “atemis” i projeccions

El bon ambient va fer que tots els assistents treballessin de valent, aprofitant les magistrals explicacions del Mestre Parra.

Tots els assistents van gaudir de les dotze hores d´activitat i de les tècniques impartides, pel gran nivell i interès de les mateixes