200 judoques participen a la Supercopa Catalunya Junior

Dissabte 5 de febrer es va celebrar al CEM Mundet la Supercopa Catalunya Júnior. Aquesta ha estat la primera prova classificatòria, que juntament amb el Campionat de Catalunya del pròxim 5 de març, definiran els components que assistiran a la Fase Sector del Campionat d´Espanya, que enguany se celebrarà a Badia del Vallès el pròxim dia 27 de març.

En aquesta ocasió vam poder comptar amb la presència de la Campiona del món Júnior, Ai Tsunoda, que va aconseguir la medalla d´or en -78 kg, després de guanyar dos combats.

La competició, que va tenir una participació de gairebé 200 esportistes i es va celebrar en 2 blocs, va comptar amb la presència de Fermín Parra i Isabelo Pacheco (President i Vicepresident de la Federació respectivament), els quals van realitzar l´entrega de medalles.

En la categoria femenina els ors van ser per: Jana Cid (-48 Kg Judo Rei), Bianka Ramon (-52 Kg Judo Rei), Julia Queralto (-57 Kg Judo Danes), Ainhoa Figueroa (-63 Kg Judo Barberà), Marina Peralta (-70 Kg Dojo Lleida), Ai Tsunoda (-78 Kg Dojo Lleida) i Judit Casañas (+78 Kg Judo Vilafranca-Vilanova)

En els masculins, les primeres posicions van ser per: Ahmed Mssahal (-60 Kg Club Judo Moià), Lluis Llull (-66 Kg Avda Montserrat), David Peralta (-73 Kg Dojo Lleida), Kindi Ba (-81 Kg Assoc Girona Judo), Ricard Muñoz (-90 Kg Club Judo Sentmenat), Yousef Saloum (-100 Kg Assoc Girona Judo) i Beka Digmelashvili (+100 Kg Judo Condal)