Girona – Més de 300 Judokes al JusoStage de Lloret de Mar

Més de 300 judokes van participar a la sisena edició del JudoStage de Lloret de Mar, celebrat en aquesta localitat de la Selva el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig.
Cal destacar, en aquesta edició del 2011, la presència del Mestre 7è Dan Diego Fernández, i els seminaris i entrenaments federatius de judo infantil i cadet, que van tenir una afluència excepcional de participants. La Delegació de Girona de la Federació Catalana de Judo i DA, organitzadora de l’acte, també va preparar una visita als Jardins de Santa Clotilde per als més petits i per als pares i mares acompanyants.

Aquest esdeveniment, que es va iniciar com una estada per als més petits, ha esdevingut un punt de trobada per a judokes de totes les edats, entre les categories benjamí fins a veterans, de tot Catalunya i del sud de França.

Josep Maria Torres, Delegado de la Federación en tierras gerundenses, espera que “los participantes y acompañantes hayan vuelto a disfrutar de un fin de semana alrededor del judo en compañía de amigos en un entorno excepcional.”