Girona - Més de 300 Judokes al JusoStage de Lloret de Mar

Més de 300 judokes van participar en la sisena edició del JudoStage de Lloret de Mar, celebrat en aquesta localitat de la Selva el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig.
Cal destacar, en aquesta edició de 2011, la presència del Mestre 7è Dan Diego Fernández, i els seminaris i entrenaments federatius de judo infantil i cadet, que van tenir una afluència excepcional de participants. La Delegació de Girona de la Federació Catalana de Judo i DA, organitzadora de l’acte, va preparar també una visita als Jardins de Santa Clotilde pels més petits i pels pares i mares acompanyants.

Aquest esdeveniment, que es va iniciar com una estada pels més petits, ha esdevingut un punt de trobada per a judokes de totes les edats, d’entre les categories benjamí fins a veterans, d’arreu de Catalunya i del sud de França.

Josep Maria Torres, Delegat de la Federació en terres gironines, espera que “els participants i acompanyants hagin tornat a gaudir d’un cap de setmana al voltant del judo en companyia d’amics en un entorn excepcional.”