Tot preparat per a la Gala de la Federació Catalana de Judo


L’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels acollirà dissabte 1 de desembre a partir de les 19:00 la V Gala de la Federació Catalana de Judo i Disciplines Associades. Es tracta d’un esdeveniment de caràcter bianual amb el que des de la Federació es pretén retre homenatge a personalitats destacades del món de judo català durant les dues darreres temporades.

Des de la seva implantació, en cada edició s’ha tingut també un reconeixement especial per llegendes del judo d’una determinada dècada, per aquest motiu dissabte també es guardonaran llegendes que han marcat un abans i un després en la història d’aquesta disciplina al país.

El sopar de gala no es centra únicament en els resultats esportius sinó que també vol recordar i premiar l’esperit de superació, motiu pel qual en l’anterior edició es va premiar esportistes com Nati Ocaña que va treure’s el cinturó negre tot i anar amb cadira de rodes. També s’han premiat des de mitjans de comunicació, fins a àrbitres, clubs de judo, exdirigents de la Federació o institucions...

Durant el transcurs de l’acte es guardonaran els esportistes més destacats de les darreres temporades tant en judo com en la resta de disciplines associades a la Federació.

A més de la junta directiva sencera de la Federació, la Gala comptarà amb representació de la UFEC, a través del seu President, Gerard Esteva; de l’Ajuntament de Badia del Vallès, amb la seva alcaldessa, Eva Menor i el seu Regidor d’Esports, Josep Martínez i de la Federació Espanyola de Judo.

L’acte començarà a les 19:00 h a l’Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels