Vendrell defineix els classificats per al Campionat d'Espanya Cadet

Intensa jornada de judo el passat 24 de març al Complex Esportiu del Vendrell, per on hi van passar durant tot el dia més de 420 judokes de les categories cadet i infantil per participar en la darrera prova del circuit català d’enguany i definir per fi els equips catalans que participaran al Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Talavera de la Reina.

La prova va servir per demostrar l’alt nivell dels esportistes catalans que un cop més van oferir combats amb emocions a flor de pell i d’alta intensitat.

La categoria cadet va inaugurar el Campionat, mentre que el torn dels infantils va ser a la tarda. Quants als cadets, van aconseguir pujar al primer esglaó del podi: Òscar Conteras (Esport-7) a -50 kg, Marc Lázaro (Olèrdola) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -60 kg, Josep Hernández (Girona Judo Securitas) a -66 kg, Kindi Ba (Girona Judo Securitas) a -73 kg, Pol Fernández (Vallès) a -81 kg, Guillem Martínez (Pineda de Marc) a -90 kg i Pau Múñoz (Esport-7) a +90 kg.

Les campiones femenines van ser: Aira Lázaro (Olèrdola) a -40 kg, Isabel Querol (Bushido) a -44 kg, Noèlia Jardó (Esport-7) a -48 kg, Bianka Ramon (Pineda de Mar) a -52 kg, Marina Hidalgo (Maristes St Joan) a -57 kg, Aakriti Dasgupta (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a -63 kg, Júlia Darnés (Alt Empordà) a -70 kg i Nerea Garcia (Esport-7) a +70 kg.

El lliurament de premis va anar a càrrec del President de la FCJiDA, Fermin Parra; el Vicepresident, Isabelo Pacheco; el Regidor d’Esports, Ferran Trillas; i la Presidenta del Club El Vendrell, Rocio Ribas.

L’equip català cadet que viatjarà al Campionat d’Espanya Cadet, a falta de conèixer les places extres que atogra la Federació Espanyola quedarà conformat pels següents judokes: Aira Mª Lázaro Sáiz, Isabel Querol Ilarri, Noelia Jardo , Bianka Ramon Velasco, Júlia Ribera Vergés, Angels Rodriguez Perez, Aakriti Dasgupta, Ai Tsunoda, Júlia Darnés Pagès, Nerea Garcia, Oscar Contreras, Marc Lázaro Sáiz, Pau Santacreu , Marc Garcia Sanrafael , Albert Graner, Kindi Ba, Jordi Perez Mendiguren, Guillem Martinez Portugues , Ricard Muñoz Ibañez i Pau Muñoz.