València i Catalunya, dominadors de la Copa d’Espanya “A” de Tortosa Infantil


Cap de setmana d’intensa activitat a la localitat ebrenca de Tortosa que un any més va concentrar en dos dies dues proves del circuit de Copes d’Espanya i va reunir fins a 380 esportistes.

A diferencia d’anys anteriors, enguany la competició infantil va tenir lloc en dissabte. 230 judokes, uns 150 dels quals arribats d’arreu d’Espanya, van prendre part de la Copa d’Espanya “A” de Tortosa.

Els esportistes amfitrions i els de la delegació arribada de la Comunitat Valenciana van ser els qui més medalles van sumar. Ambdós van penjar-se 17 medalles: 4 d’or, 2 d’argent i 9 de bronze en el cas dels valencians i 3 d’or, 5 d’argent i 9 de bronze pels catalans.

Els ors catalans van venir de la mà de Valle González a -40 kg, Nora Guerrero a -48 kg i Ainhoa Lopez a +63 kg. Júlia Vázquez a +63 kg, Neus Santacreu a -52 kg, Alexia Alvarez a -44 kg, Paula Cid a -40 kg i Lyubomir Grygoriv a -38 kg es van proclamar Subcampions.

Gerard Gamiz a -60 kg, Oscar Bermudez i Francisco Javier Martinez a -66 kg, Natàlia Ferre i Irune Fallas a -40 kg, Raquel Romeu a -44 kg, Iris Alsina a -48 kg i Irene Romero i Meritxell Tudela a -57 kg van completar el botí català amb 9 medalles de bronze.


FOTO: Hector Andreu | Hector JudoYuko