Una vintena de catalans guardonats a la Gala de la Federació Espanyola

Una vintena de catalans guardonats a la Gala de la Federació Espanyola

Un cop disputada la darrera competició del 2020, el Campionat d’Espanya Absolut, la Federació Espanyola va celebrar el passat 19 de desembre la seva tradicional Gala anual. Enguany, a causa de la situació derivada de la pandèmia; la festa es va haver de celebrar en format virtual.

En directe i per youtube, els presentadors van anar cridant els guardonats, que en la Gala del 2021 hauran de recollir presencialment el guardó. En aquesta edició, un dels principals premis se’l va endur una catalana Ai Tsunoda, que al 2019 va ser premiada com a judoka amb més trajectòria, aquest 2020 va rebre el de millor judoka femenina.

En una connexió en directe, la lleidatana va agrair el reconeixement de la Federació Espanyola i va parlar de les dificultats que ha suposat la COVID, l’aturada de la competició durant tants mesos i la importància de no rendir-se malgrat els obstacles.

Per altra banda, en el transcurs de la gala es van lliurar les recompenses. Un total de 19 catalans van rebre el pas de grau per la via de recompenses.

Julia Azañon, Maurici Casasayas Botines, Albert Pujol i Jaime Salas van rebre el 8è DAN; Jordi Badrena, Esteban Rodriguez i Justo Rilo, el 7è DAN; Lluís Gratacós, Miquel Sabaté, Francesc Flores, Jesús Iglesias, i Antoni Garcia, el 5è DAN; Rafael Murillo i Joan Conesa, el 4t DAN; i Jacinto Agulló i Pau Gérez, el 2n DAN.

Quant al jiu-jitsu,a Jose Miguel Garcia li va ser atorgat el 3r DAN i a Juan Ros, el 4t DAN.

La Federació Catalana de Judo, amb el President Fermin Parra al capdavant, dona l’enhorabona a tots els guardonats i els encoratja a seguir treballant pel judo i les disciplines associades del país.

Foto d’arxiu: Gala 2019