Tret de sortida de la temporada sub-21

El passat 19 d’octubre les instal·lacions esportives de les Llars Mundet van servir per donar el tret de sortida de la temporada sub.21 a nivell català. Judokes nascuts entre els anys 2000 i 2005 van participar de la Copa Catalunya sub-21 que va comptar amb una alta participació de clubs d’arreu de Catalunya i del Principat d’Andorra.

Àlex Herrero (Bushido-Rey) a -60 kg, Liam Arjona (Judo Vallès) a -66 kg, Artur Xargay (Girona Judo) a -73 kg, Gabriel Guillamon (NT Barcelona Nord) a -81 kg, Jordi Pérez (Esport7) a -90 kg i Jasan Romero (Els Monjos) a +100 kg van ser els dominadors de la prova en les respectives categories masculines.

Ors per Noèlia Jardo (Esport7) a -48 kg, Paula Roset (Bushido-Rey) a -52 kg, Júlia Queraltó (Judo Danes) -57 kg , Aakriti Dasgupta (NT Barcelona Nord) a -63 kg, Ainhoa Lopez (Judo Danes) a -70 kg, Alba Hernández (Judo Montserrat) a -78 kg i Janisa Romero (Els Monjos) a +78 kg.

El 14 de desembre tindrà lloc la Supercopa de Catalunya Júnior, que conjuntament amb els resultats d’aquesta competició començarà el rànquing amb els aspirants a ser seleccionats per a la Fase Sector del Campionat d’Espanya.