Tret de sortida de la temporada: proclamats els Campions de Catalunya per Equips


Les instal·lacions barcelonines de les Llars Mundet han acollit aquest dissabte la disputa de les Lligues Catalanes en categories masculina i femenina tant en edats infantil com cadet, que han servit per donar inici a la temporada 2017-2018.

Un total de 19 equips han participat en aquesta primera cita del calendari: 4 cadets en categoria femenina, 5 en la masculina, 4 en la infantil femenina i 6 en la masculina. En l’edició d’enguany d’aquesta modalitat de competició, que esdevindrà olímpica en els propers Jocs Olímpics, els equips femenins han estat compostos per 5 membres; els cadets masculins per 7; i els infantils masculins, per 6.

La matinal s’ha dividit en dos torns, en primer lloc s’ha disputat la prova en categoria sub-18, mentre que posteriorment ha arribat el torn dels infantils.

Tot i que aquesta competició s’emmarqui en el calendari de la temporada que tot just comença, per a disputar-la s’han tingut en compte les categories d’edat corresponents a la passada temporada, ja que per falta de disponibilitat va resultar impossible disputar la competició abans de l’estiu.

En categoria cadet femenina, el domini ha estat de l’equip BushiRei (1es), seguit de Xavier Mor Chocolatier BCN Nord (2es) i d’Esport7-Moià (3es); que són els 3 equips que han conformat el podi i s’han proclamat Campiones, Subcampiones i Terceres de Catalunya per Equips respectivament.

Quants als nois, l’or ha estat per a l’equip d’Esport7 (1rs), mentre que l’argent se l’ha endut Pineda de Mar (2ns) i el bronze, Xavier Mor Chocolatier BCN Nord (3rs).

En edat sub-15, domini en la lliga masculina de Securitas Girona Judo (1rs), juntament amb Moia-Esport7 (2ns) i  Xavier Mor Chocolatier BCN Nord (3rs).

Senshi (1es), Moià-Esport7 (2es) i Bushiclaror (3es) han estat els tres equips que han ocupat el podi de la Lliga Catalana Infantil Femenina.

La temporada continua, la próxima cita del calendari català serà el 28 d’octubre, la Copa Catalunya Júnior.


FOTO: Equip Esport-7. Campions de Catalunya Cadet per Equips