Tot llest per a l'Examen de Pas de Grau de desembre

A menys d’un mes per la convocatòria de desembre de pas de grau de 1r a 6è dan, el passat 25 de novembre va tenir lloc a Llars Mundet la Competició de Pas de Grau de 1r a 4t DAN. Aquesta prova va servir per tal que aquells judokes que vulguin accedir al pas de grau a través de via competició poguessin aconseguir els punts que els mancaven.

La prova va comptar amb la participació d’uns 90 judokes, vora el 50% dels quals ja cinturons negres. Els participants es van agrupar en lligues per aproximacions de pes, de manera que es facilita que els judokes puguin disputar un nombre mínim de combats i maximitza les possibilitats d’aconseguir els punts requerits.

Joaquim Hernández, responsable de l’Àrea de Pas de Grau, tot i mostrar-se satisfet per com s’havia desenvolupat l’esdeveniment, va lamentar el fet que alguns judokes prenguessin la decisió d’abandonar la competició en adonar-se que havien perdut la possibilitat d’aconseguir els punts que desitjaven. No obstant això, la comissió té des del 2015 un protocol per aquests casos, que estableix que si un judoka abandona la competició, no se li computen els punts aconseguits en el transcurs de la prova.

El 16 de desembre tindrà lloc a Llars Mundet la convocatòria de pas de grau de 1r a 6è DAN.