Supercopa de Catalunya Absoluta


Badia del Vallès va ser seu el passat dissabte 28 d’abril de la darrera prova en categoria sènior abans de l’aturada d’estiu. Judokes d’arreu de Catalunya i del Principat d’Andorra van participar de la Supercopa de Catalunya Absoluta, puntuable per a la confecció dels equips per a la Fase de Sector.

Els punts d’aquesta prova s’acumulen als de les competicions ja disputades al llarg d’aquesta temporada que culminarà amb la disputada del Campionat de Catalunya Absolut al novembre.

Oriol Subirana (Rei) va dominar la categoria de -60 kg, Joan Iglesias (Judo Vallès) de -66 kg, Eduard Xargay (Girona Judo Securitas) de -73 kg, Giorgi Khabuliani (Girona Judo Securitas) de -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg, Pablo González (Girona Judo Securitas) de -100 kg i Petru Plesca (Girona Judo Securitas) de +100 kg.

Domini dels judokes gironins de l’Associació de Judo Girona Securitas en categoria masculina que es van penjar 4 dels 7 ors.

El domini del medaller femení va ser del Judo Rei amb dos ors: Paula Roset a -48 kg i Mireia Lapuerta a -52 kg. Patrícia Torres (Vital Esport) a -63 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -70 kg, Wendy de la Fuente (Dojo Tarraco) a -78 kg i Marta Anton (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a +78 kg es van imposar en la resta de categories.

Podi -70 Kg femení