Super Copa de Catalunya Júnior amb domini manresà

Vora 120 judokes han participat avui a la darrera prova de l’any 2019 que ha tingut lloc al Pavelló de les Llars Mundet. Les instal·lacions barcelonines han acollit la Super Copa de Catalunya sub-21, que es tracta de la segona competició per als judokes d’aquesta categoria després de la disputa de la Copa de Catalunya el passat mes d’octubre i abans de la del Campionat de Catalunya, que tindrà lloc al gener a La Llagosta.

La competició ha tingut un marcat accent manresà, els judokes de l’Esport-7 s’han penjat 4 dels 12 ors que s’han repartit: Cristina Juarez (Esport-7) a -63 kg, Alex Martin (Esport-7) a -60 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -66 kg i Jordi Perez (Esport-7) a -90 kg. Per la seva banda, el Bushido-Rei se n’ha penjat dos més: Jana Cid (Bushido-Rei) a -48 kg i Paula Roset (Bushido-Rei) a -52 kg.

La resta de medalles d’or han estat per Marion Liengme (Dojo Lleida) a -57 kg, , Ainhoa Lopez (Judo Danes) a -70 kg, Carla Sugrañes (Tot Judo Reus) a -78 kg, Miguel Hernández (Girona Judo) a -73 kg, Adrian Chacon (Judo Condal) a -81 kg i Jasan Romero (Els Monjos) a +100 kg.

El lliurament de medalles a càrrec del President de la Federació, Fermin Parra i del Vicepresident Institucional, Isabelo Pacheco han posat el punt i final a la competició.