Seminari amb Oscar Peñas

Aquest passat cap de setmana (22 i 23 de setembre) la Federació Catalana de Judo va celebrar a Badia del Vallès un seminari gratuït per als seus federats amb l´esportista olímpic Oscar Peñas (6è Dan, membre de l´equip Nacional, participant a diversos Campionats del Món i Campió d´Europa 1999) on hi van assistir uns 250 judokes procedents de diversos clubs de Catalunya.

Dissabte al matí va ser el torn dels Juniors, Seniors i Veterans, a la tarda dels infantils i cadets, i diumenge va estar dirigit a Cadets, Juniors i Seniors.  

Oscar Peñas va atrapar a tots els assistents amb les seves explicacions i anàlisis del Judo, mostrant la seva pròpia metodologia i filosofia, la qual ha assolit des de la seva pròpia experiència, havent hagut de ser ell mateix el seu propi entrenador. 

Va presentar novetats en la forma d´escalfar, aportant metodologies isomètriques en comptes de fer servir repeticions de moviments i va aportar noves formes de col.locació del cos, amb el qual els assistents van poder aprendre una forma molt personal d´entrenar i arribar  a la competició.