Recta final de la temporada amb la Competició de Pas de Grau

La temporada de judo afronta la seva recta final; dissabte es va disputar a Llars Mundet una de les darreres proves del calendari. El pavelló barceloní va acollir la Competició de Pas de Grau de 1r a 4t DAN.

Amb els exàmens de pas de grau a l’horitzó, que tindran lloc a mitjan del mes de juliol, la prova va servir perquè els judokes que es plantegen accedir a l’examen per via de competició tinguin els punts suficients per tal de fer-ho.

La competició es va desenvolupar amb total normalitat, cal destacar una elevada participació. Els judokes es van agrupar en lligues per aproximació de pes per tal d’assegurar-los un mínim de combats que els permetés aconseguir els punts restants.

Per aquells que volien accedir a un grau superior a 1r DAN, es va dur a terme el mecanisme de la línia; pel qual el judoka candidat disputa una sèrie de combats seguits contra judokes de grau inferior.

A nivell d’arbitratge, destacar que aquesta prova va servir perquè s’estrenessin els nous col·legiats de la Federació, que durant el mes de maig van realitzar la formació de jutge-àrbitre.

La propera cita serà el 22 de juny, amb el Campionat de Catalunya de Kyus i el Trofeu de Ne Waza.