Punt i final a la temporada Benjamí i Aleví amb el Campionat de Catalunya

Vora 350 judokes van congregar-se dissabte passat a la localitat de la Llagosta per posar punt i final a la temporada benjamí i aleví. Després d’un curs farcit d’activitats, el Campionat de Catalunya per aquestes categories de promoció va servir per acomiadar l’any.

Durant el matí va ser el torn dels alevins, mentre que a la tarda van ser els benjamins qui van agafar el relleu. En ambdós casos, la competició es va organitzar per torns per tal d’agilitzar la jornada i evitar fer llargues esperes entre combats.

Tal i com ja es va fer l’any passat i tenint en compte la naturalesa d’aquestes dues categories d’edat, els judokes es van dividir per categoria de pes però també per nivell. Les dues competicions anteriors a aquesta van servir per comprovar l’estat de forma de cada esportista i d’aquesta manera, es van agrupar els participants en lligues segons el nivell per tal d’aconseguir equilibrar la competició i que tothom sortís del Pavelló amb la sensació d’haver aprofitat els combats per progressar.

224 alevins i 118 benjamins va ser el nombre total de participants que es van agrupar en Elit, Competidor i Esportista i després de la disputa de les respectives lligues es va procedir a la fase eliminatòria d’on en van acabar sortint els Campions de Catalunya.

L’Alcalde de la Llagosta, Sr. Oscar Sierra; i el Regidor d’Esports, Sr. Jordi Jiménez van ser els encarregats de lliurar els premis als medallistes i posar punt i final a la maratoniana jornada de judo que va acollir el municipi vallesà.