Punt i final a la temporada amb el XV Trofeu Ne Waza Francesc Talens

Com ja és habitual en cada temporada, el Trofeu de Ne Waza Francesc Talens va servir dissabte passat per posar la cirereta del pastís en la que va ser la darrera prova de la temporada 2018- 2019. Es tracta d’una prova que esdevé tot un memorial al Mestre Francesc Talens, un dels pioners del judo a Catalunya.

La competició es disputa únicament al terra i només es poden practicar immobilitzacions, luxacions de colze i estrangulacions. En categoria femenina es requereix grau superior a verd, mentre que els nois han de ser com a mínim cinturó marró.

47 esportistes van competir en la competició masculina dividits en 5 categories de pes; David Cabello del Judo Danes es va imposar a -60 kg, mentre que Andrés Parejo del Judo Club Hospitalet, Giorgi Bendeliani del Bushido-Rei, Edgar Masanés del Judo Condal i Ilia Khabuliani del Bushido-Rei ho van fer a -66 kg, -73 kg, -81 kg i +81 kg respectivament.

Amb només 10 noies, les noies van quedar dividides en tres categories. Jazmin Arjona (Judo Vallès), Verònica Pujalte (Judo Vilafranca) i Melisa Bustillo (Judo Condal) van ser les vencedores a -57 kg, -63 kg i +63 kg.

D’aquesta manera es va posar el punt i final a una intensa jornada de judo a Badia del Vallès que va servir per cloure aquesta temporada.

El President de la Federació Catalana de Judo, Sr. Fermin Parra; els Regidors d’Esports i de Cultura de l’Ajuntament de Badia,  Sr. Antonio Garcia i Sr. Antonio Rodríguez; i el Vicepresident Institucional de la Federació, Sr. Isabelo Pacheco van ser els encarregats del lliurament de medalles.