Proclamats els campions de les Lligues Catalanes Cadet i Infantil 2016

Punt i final a la temporada 2015-2016 amb una de les competicions més emocionants i alhora més esperada del calendari, la Lliga Catalana de Clubs que enguany ha anat adreçada als esportistes de les categories cadet i infantil. Les Llars Mundet va acollir aquesta prova que es va desenvolupar en els 4 tatamis disposats a les instal·lacions barcelonines.

La competició va estar dividida en dos blocs, primer de tot van competir els judokes cadets mentre que en segon lloc ho van fer els infantils. La Lliga Catalana Cadet Masculina, que va arribar a la 13a edició, va comptar amb una participació de 5 equips amb els pesos de -50 kg, -55 kg, -60 kg, -66 kg, -73 kg, -81 kg i +81 kg. Tots els equips es van enfrontar entre ells mitjançant una lliga que va donar com a vencedor l’equip Nucli de Tecnificació BCN Nord “A”, que es va imposar en els 4 encontres disputats. La coalició Oler-Va-Sent i Pineda de Mar van conformar el podi en segon i tercer lloc respectivament.

Enguany, com a novetat es va estrenar la Lliga Catalana en categoria cadet femení en la que van participar 4 equips amb els pesos de -48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg i +63 kg. Les noies de l’equip Bushigirls es van proclamar Campiones de Catalunya per Equips en aquesta primera edició de la lliga. Les Walkiries i el Judo Olèrdola es van emportar les medalles de plata i de bronze.

Posteriorment es va donar lloc a la Lliga Catalana en categoria infantil. En categoria masculina, la 13a edició de la lliga va deixar com a vencedor l’equip d’Esport-7, seguit de Bushidoboys i Amics i de la Llagosta. Els pesos fixats per l’organització van ser -42 kg, -50 kg, -55 kg, -60 kg i +60 kg. En aquest cas, hi va haver una participació de 9 delegacions que es van dividir en tres lligues prèvies per passar després a la disputa de medalles.

Pel que fa les noies infantils, que van tenir per segon any l’oportunitat de participar en aquesta competició; l’equip de l’Esport-7 es va imposar per davant de Olèrdola-Pineda de Mar i el Nucli de Tecnificació BCN Nord. Cadascun dels equips estava conformat pels pesos de -48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg i +63 kg.

El lliurament de premis va anar a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra. La competició va comptar amb el suport del Director Esportiu, Jordi Yuste, que va vetllar pel bon funcionament d’aquesta darrera prova de la temporada.

Les competicions es reprendran el proper mes de setembre, la Lliga Catalana Oberta i de Kyus serà la primera cita de la temporada.

[FOTO: Rafa Ortega]