Proclamats els campions de la Supercopa de Catalunya Sènior

Dissabte 29 d’octubre va tenir lloc a les Llars Mundet la darrera cita sènior abans de la celebració del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” del proper mes de febrer i del Campionat de Catalunya Absolut, previst pel mes de març.

123 judokes es van aplegar en aquest prova, que el Director Esportiu, Jordi Yuste va considerar d’”èxit de participació, d’organització i esportiu”. Cal destacar que la Supercopa de Catalunya, la competició del passat dissabte, és la que té una puntuació més alta; de manera que té una importància molt rellevant en el moment de definir els equips catalans per part dels responsables Òscar Gispert i Rebeca Garcia.

Tot i que la prova era de categoria sènior, va comptar amb la participació de bastants esportistes encara en edat sub-21 que van mostrar un gran nivell i van demostrar la força amb la que pugen les categories inferiors, ja que dels 13 vencedors, 5 encara són júniors.

Els podis femenins els van encapçalar Paula Roset a -48 kg (Rei), Marta Also a -52 kg (Rei), Sandra Serapio a -57 kg (Bushido), Jazmin Arjona a -63 kg (Gym Vallès), Cecile Jeannin a -70 kg (NT Barcelona Nord), Mihoko Rovira a -78 kg (NT Barcelona Nord) i Noèlia Gonzàlez a +78 kg (Bushido).

Pel que fa els nois, els ors se’ls van repartir: Gerard Garriga a -60 kg (Club Judo Els Pallaresos), Marc Castellà a -66 kg (NT Priorat-Tortosa), Eole Picot a -73 kg (NT Barcelona Nord), Giorgi Khabuliani a -81 kg (Associació Judo Girona), Ruben Mani a -90 kg (Esport-7) i Josep Custodio a -100 kg (Judo Condal).

El lliurament de medalles va anar a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra.

El cap de setmana que ve, l’equip català “A” realitzarà la primera de les sortides previstes en el programa esportiu d’aquesta temporada. L’expedició es desplaçarà fins a Arcos de la Frontera per prendre part al Memorial “Raúl Calvo” que organitza la Federació Andalusa.

Foto: JUAN CARLOS CUBERO