Proclamats els Campions de Catalunya Júnior


Després de la disputa el passat 27 de gener del Campionat de Catalunya Júnior, prova que va cloure la temporada sub-21 a nivell català; ja han quedat definits els equips catalans tant masculins com femenins que el proper dia 10 de febrer intentaran aconseguir una de les places per a la Fase Final del Campionat d’Espanya que tindrà lloc al març.

Les Llars Mundet van acollir un any més el Campionat de Catalunya Júnior que enguany va comptar amb la participació d’un centenar de judokes d’arreu de Catalunya i del Principat d’Andorra.

Quant a les noies, es van proclamar Campiones de Catalunya Júnior: Isabel Querol (Bushido) a -44 kg, Paula Roset (Judo Rei) a -48 kg, Mireia Lapuerta (Judo Rei) a -52 kg, Patrícia Torres (Vital Esport) a -57 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -63 kg, Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a -70 kg, Nerea Garcia (Esport-7) i Aina Cornellà (Olèrdola) a +78 kg.

Els títols de Campions de Catalunya Júnior masculí se’ls van endura: Adrià Pérez (Vilafranca) a -55 kg, Pau Casado (Vital Esport) a -60 kg, Giorgi Bendeliani (Bushido) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Associació Girona Judo) a -73 kg, Daniel Romero (Olèrdola) a -81 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -90 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -100 kg i Aaron Cepero (Dojo Cambrils) a +100 kg.

Els resultats d’aquest darrer Campionat han servit juntament amb els de la Copa Catalunya de l’octubre i de la Súpercopa de Catalunya del novembre per definir els equips catalans que participaran a la Fase Sector Est.

L’expedició catalana que viatjarà a València està formada per 36 judokes. De moment, ja hi ha 9 esportistes que tenen la classificació assegurada per la seva bona posició en el rànquing espanyol.


Foto: Juan Carlos Cubero