Proclamats els Campions de Catalunya Cadets 2016

Manresa va ser seu el passat dissabte de la darrera prova de la temporada en categoria cadet, el Campionat de Catalunya Cadet que va tenir lloc al Complex Esportiu del Vell Congost.

Esportistes d’arreu de Catalunya i d’Andorra, d’entre 14 i 17 anys van participar en aquesta cita que va ser organitzada per la Federació Catalana de Judo i D.A. i va comptar amb la col·laboració del club Esport-7 i de l’Ajuntament de Manresa.

Abans d’iniciar-se el bloc de finals es va fer un minut de silenci en record de David Moner, Expresident de la UFEC; i d’Emilio Serna, Expresident de la FCJiDA, de qui feia poca estona que se n’havia conegut el decés.

Óscar Contreras (Esport-7) a -46 kg, Derek Garrido (Esport-7) a -50 kg, Jordi Acedo (Securitas-Girona) a -55 kg, Pol López (Esport-7) a -60 kg, Marc Garcia (Bushido) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Securitas-Girona) a -73 kg, Pol Menchaca (Tomodachi) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg i Ivan Garcia (Dojo Cambrils) a +90 kg es van proclamar Campions de Catalunya en els pesos masculins.

Pel que fa les fèmines, Marina Garriga (Pallaresos) a -44 kg, Paula Roset (Rei) a -48 kg, Ana Garcia (Dojo Cambrils) a -52 kg, Patricia Torres (Vital) a -57 kg, Marina Rodríguez (Independència) a -63 kg, Telma González (Alt Empordà) a -70 kg i Nerea Villalobos (AESA) a +70 kg van penjar-se les medalles d’or d’aquesta edició del Campionat de Catalunya.

Carles Figueres, seleccionador sub-18, i Jordi Yuste, Director Esportiu, van estar presents a la competició  on van poder observar la progressió dels esportistes catalans durant tota la temporada, des de la primera prova el mes de novembre i fins a la darrera.

Aquesta és l’última prova abans que el 8 de maig, la selecció catalana viatgi a Madrid on hi disputarà el Campionat d’Espanya.

El Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Isabelo Pacheco, i el Director Tècnic del club Esport-7, Maurici Casasayas, van encarregar-se del lliurament de premis als medallistes.

FOTO: Joan Carles Cubero