Proclamats els Campions de Catalunya Absoluts

El Campionat de Catalunya Absolut celebrat el passat dissabte 26 d’octubre a les instal·lacions barcelonines de les Llars Mundet va servir per posar punt i final a la temporada en categoria absoluta a nivell català 2019, que s’ha perllongat al llarg de l’any natural sencer. Amb la mirada posada en aconseguir la classificació per disputar la Fase Sector del proper 9 de novembre a València.

Domini del Bushido-Rei i del Judo Danes  en aquesta edició del Campionat de Catalunya Absolut en què hi van poder participar els judokes nascuts abans de l’any 2004 i on la fornada de joves judokes que pugen forts de categories inferiors no van posar les coses gens fàcils a la resta de categories.

La cita va servir per proclamar els Campions de Catalunya Absoluts tant en categoria masculina com femenina. Les flamants Campiones de Catalunya 2019 són: Jana Cid (Bushido-Rei)  a -48 kg, Nadia Mahgoub (Judo Vallès) a -52 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -57 kg, Ana Fernanda Mendoza (Judo Danes) a -63 kg, Wendy De La Fuente (Dojo Tarraco) a -70 kg, Marion Velten (Judo Danes) a -78 kg i Marta Anton (NT Barcelona Nord) a +78 kg.

En categoria masculina, l’or se’l van penjar: Luis Veloz (Judo Danes) a -60 kg, Gerard Garriga (Pallaresos) a -66 kg, Giorgi Bendeliani (Bushido-Rei) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido-Rei) a -90 kg, Sergi Salas (Girona Judo) a -100 kg i Francisco Perez (Andorra) a +100 kg.

Fermin Parra, President de la Federació Catalana de Judo i Isabelo Pacheco, Vicepresident Institucional van ser els encarregats del lliurament de premis als medallistes.