PAULA ROSET ES QUEDA A LES PORTES DE LA MEDALLA A L’EUROPEU CADET DE LITUÀNIA

Kaunas, Lituània, acull des d’avui i fins dilluns el Campionat d’Europa Cadet, que enguany compta amb la participació de 430 judokes arribats de 42 països del continent. Paula Roset, de 17 anys, és l’única catalana que ha aconseguit el passaport per prendre part en aquesta cita.

La vigent Campiona d’Espanya Cadet de -48 kg i número 10 del rànquing mundial arribava a la cita després d’una excel·lent temporada en què a més del títol de Campiona Nacional, s’ha penjat 3 medalles d’argent en proves del circuit europeu.

La judoka del Masnou partia com a cap de sèrie i en primera ronda s’ha desfet de la italiana Sara Russo. Posteriorment ha derrotat la bielorussa Yana Makretskaya i ja a semifinal no ha pogut superar a l’actual líder del rànquing mundial, la sèrbia Andrea Stojadinov. Finalment, en el combat per la medalla de bronze, Roset s’ha quedat a les portes del podi en caure davant Chiara Palanca, en un encontre que s’ha decantat a favor de la italiana per les 3 penalitzacions que ha rebut la catalana vers la única de la seva contrincant.

5a posició per a Roset, que suma d’aquesta manera un bon grapat de punts que li permetran seguir escalant places en el rànquing mundial, on  ara ocupa el TOP 10.

El resultat de la catalana ha estat el més destacat de la delegació espanyola; a falta que debuti la representant de -63 kg, la resta d’integrants de la selecció han caigut en el primer combat.

FOTO: JUAN CARLOS CUBERO (FEDERACIÓ CATALANA DE JUDO)