PAULA ROSET, DE PLATA A LA COPA D’EUROPA CADET DE FOLLONICA (ITÀLIA)

Més de 500 esportistes d’arreu d’Europa i dels Estats Units han participat aquest cap de setmana a la Copa d’Europa Cadet de Follonica, que ha tingut lloc en aquest municipi de la Toscana. La prova, puntuable per al rànquing mundial cadet, ha comptat amb la presència d’una judoka catalana, Paula Roset, que ha participat en la categoria de -48 kg.

L’esportista del Masnou ha firmat una brillant actuació i ha acabat en una molt bona segona posició. Roset ha començat la jornada amb bon peu desfent-se de la local Sara Muccio per la via ràpida. A ¼ de final, la judoka de 16 anys ha accedit a la semifinal en vèncer la polonesa Paulina Szlachta. Ja en el combat per l’accés a la final, la catalana ha derrotat la francesa Jade Desbuis.

Després d’haver dominat el torneig imposant-se en els tres primers enfrontaments, a la final no ha pogut superar la local Martina de Blasio; havent-se de conformar amb una molt meritòria medalla de plata.

Amb aquest podi, Paula Roset s’estrena com a medallista en una prova del circuit mundial i suma d’aquesta manera els seus primers punts per al rànquing mundial cadet.


Foto: foto d’arxiu (Juan José Penas)