Participació catalana a l’Obert Europeu de Portugal


Marta Anton, Marta Also, Noelia González i Mireia Lapuerta van ser les 4 judokes de la Federació que convocades per la Federació van participar el passat cap de setmana a l’Obert Europeu Femení d’Odivelas, a Portugal. La competició, puntuable per al rànquing mundial, va comptar amb la participació de més de 140 judokes arribades d’una vintena de països.

Les catalanes no van tenir massa fortuna en aquesta ocasió. Marta Anton, a +78 kg, Mireia Lapuerta a -48 kg i Noèlia González a +78 kg no aconseguien superar ronda i queien eliminades en el primer enfrontament. Per la seva banda, Marta Also a -52 kg, es desfeia en el primer combat de la representant de Cap Verd per ippon; mentre que es veia derrotada posteriorment davant l’australiana Tinka Easton en un combat ajustat que es va decidir per un wazari en contra d’Also,

Cal tenir en compte la joventut de les esportistes catalanes que participaven aquest cop en una prova internacional absoluta; tant Anton com Lapuerta estan encara en categoria sub-21.

FOTO d’arxiu: Mireia Lapuerta al Campionat de Catalunya sub-21 || Juan Carlos Cubero