Or de Lapuerta a la Copa d’Europa de Praga

Espectacular final de temporada de la masnovina Mireia Lapuerta que el passat diumenge va penjar-se l’or a la Copa d’Europa Júnior de Praga, que va comptar amb la participació de 437 judokes vinguts d’una quarantena de països.

La judoka de -48 kg va culminar una molt bona competició en què partia com a favorita i cap de sèrie. Lapuerta es va reivindicar com a tal desfent-se de la belga Verstraeten i de l’azerbaidjanesa Aliyeva per col·locar-se a les semifinals.

A les portes de la final, la judoka a les ordres de Dani Rey va derrotar la britànica Bobrowska i la victòria davant de la belga Petit va servir per posar la cirereta del pastís a una jornada rodona.

D’aquesta manera la catalana demostra el seu bon estat de forma i com està de recuperada de la lesió que va patir al mes de març i que la va deixar apartada dels tatamis durant unes setmanes.

Lapuerta, de 20 anys i a punt de tancar la seva etapa júnior i d’endinsar-se plenament en la categoria absoluta, suma ja 5 medalles d’or en Copes d’Europa i es situa en la posició número 7 del rànquing mundial júnior.