Nous cinturons negre a la Federació Catalana

6 tribunals van examinar el passat dissabte 14 de juliol les gairebé 100 parelles que es van presentar al pas de grau de 1r a 4t DAN que va tenir lloc a les Llars Mundet de Barcelona. Com és habitual, cada temporada es convoquen dues jornades per a l’accés a un cinturó superior, en la d’aquest estiu cal destacar l’alta participació que va obligar a que hi haguessin fins a 6 tatamis disposats al pavelló barceloní.

Des de les 8:30h i fins a les 14:00, organitzats en dos torns, van anar passant per davant dels tribunals els candidats. Les grades del pavelló van estar plenes durant tota la matinal per veure de prop com els judokes aspirants superaven les proves i assolien els seus objectius. 

La majoria de parelles van optar per la via de competició per accedir a l’examen mentre que d’altres ho van fer per la via tècnica, per la qual cosa van haver de realitzar més proves basades en els fonaments del judo.

Els torns es van organitzar segons la proximitat del Club a la ciutat, per la qual cosa van ser convocats a primera hora els candidats més propers a Barcelona i en segona hora, els clubs restants.

Al llarg del matí, 81 judokes van accedir al Cinturó Negre 1r DAN; 8 al Cinturó Negre 2n DAN, 4 al Cinturó Negre 3r DAN i 2 al Cinturó Negre 4t DAN. Des de la Federació felicitem als judokes que segueixen avançant pel camí de l’aprenentatge i assolint noves fites i els encoratgem a seguir en la pràctica d’aquest esport.

La pròxima convocatòria del pas de grau serà abans de les festes de Nadal, al desembre.

Foto - Juan Carlos Cubero