Mireia Lapuerta, a les portes del bronze al GP d’Antalya

485 judokes de més de 70 països van participar el passat cap de setmana del Grand Prix d’Antalya, a Túrquia, prova puntuable per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Fins a la localitat turca s’hi va desplaçar la catalana Mireia Lapuerta integrant el combinat espanyol a la categoria de -48 kg.

La judoka del Bushidorei va firmar una gran actuació i es va erigir de nou com una de les joves promeses del judo mundial que amb 19 anys ja està posant dificultats a les millors judokes de la categoria sènior a nivell internacional.

D’aquest manera Lapuerta es va plantar divendres passat al combat de bronze després d’imposar-se per ippon en els seus dos primers combats, caure a ¼ de final i disputar la repesca fins a arribar al combat per pujar al podi, que va perdre davant la coreana Yujeong Kang.

La judoka catalana es va haver de conformar doncs amb una meritòria cinquena posició que la fa escalar moltíssimes posicions al rànquing mundial sènior on a hores d’ara se situa en el lloc 48.

Un cop recuperada de la lesió soferta al Campionat d’Espanya Júnior, Lapuerta torna a trepitjar els tatamis amb més ambició i ganes que mai; així ho corrobora la gran actuació firmada en una prova tan prestigiosa com és el Grand Prix d’Antalya.