"MEJORA EL JUDO EN TU CLUB" per Hiroshi Katanishi a Badia del Vallès

"MEJORA EL JUDO EN TU CLUB" per Hiroshi Katanishi a Badia del Vallès

Badia del Vallès ha acollit aquest cap de setmana el curs "Millora el Judo en el teu club", amb el Maestro Hiroshi Katanishi, 8º Dan de la Federació Internacional de Judo.

El curs, dirigit a monitors, entrenadors i mestres es va desenvolupar durant el dissabte i diumenge, amb un gran acolliment de més de 100 assistents que van arribar de diferents federacions autonòmiques.
El dissabte 28 el Mestre Katanishi va mostrar un treball sobre Judo peu, amb diverses tècniques i exercicis, es va dur a terme durant les jornades de matí / tarda.
El diumenge 29 el treball es va centrar en Ne Waza, només en la jornada de matí.
Tot el que van poder veure i aprendre els assistents van ser treballs perquè ells ho desenvolupin amb els seus alumnes. No hi havia un treball específic per ser mecanitzat, si no que en aquesta ocasió es tractava de mostrar una metodologia d'ensenyament per ser desenvolupada i que evolucioni de mà de cada entrenador.
Així mateix, el Mestre Katanishi, molt proper als assistents, anava ajudant i solucionant tots els dubtes que li van plantejar.

El president de la Federació Catalana de Judo, Fermín Parra, va fer les vegades d'amfitrió,  juntament amb Isabelo Pacheco, Vicepresident Institucional, el Director Esportiu Jordi Yuste , Ignasi Sentís,  Tresorer de la Federació i el responsable del Departament d’Ensenyament, Albert Pujol.

Va estar present també Vicente CarrataláDirector de l 'Escola Federativa Nacional de la Real Federació Espanyola de Judo i Esports Associats, qui ha estat partícip de la celebració d'aquest curs, a més va fer les vegades de traductor durant l'esdeveniment.

Julián Mangas, President de la Federació Extremenya de Judo, present també en l'acte, ser el principal uke amb el Mestre Katanishi.
En finalitzar l'acte, va fer presencia el regidor d'esports de l'Ajuntament de Badia del Vallès, Josep Martínez, qui va assistir al lliurament commemoratiu de records i assistència al Maestro Katanishi.


Enllaç fotografies: Servidor MEGA https://mega.nz/#F!6RoX3Lpa!couWdrmGcT8T8S6vCYyTkA ,per Javier Parreño