Marta Also, millor esportista universitària de Catalunya 2017


El passat 7 de novembre, l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliva (CEU) va acollir la Gala Anual de l’Esport Universitari que va coincidir amb l’acte de relleu d’organització de les competicions universitàries, que enguany l’ha pres la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que serà qui coordini les proves esportives d’aquest 2017-2018.

L’acte va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Sr Gerard Figueras i la del del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé, juntament amb la d’altres representants institucionals de l’àmbit universitari.

En el transcurs de la cerimònia es va fer lliurament del Premi a la Millor Esportista Universitària de Catalunya de l’any 2017, que enguany ha estat per a una judoka. Marta Also de la Universitat de Barcelona (UB) va ser guardonada amb aquest reconeixement per la seva medalla d’or en el Campionat d’Europa Universitari que va tenir lloc a Coimbra durant el passat mes de juliol.

Per altra banda, en el marc dels premis als millors esportistes de cada disciplina; Laia Ribera de la Universitat Abat Oliva (CEU) va rebre el Premi a la Millor Judoka Universitària per la seva bona actuació en el Campionat de Catalunya Universitari d’aquesta passada temporada.

Des de la Federació, aprofitem per felicitar a les dues esportistes pels mèrits aconseguits i no podem fer sinó que encoratjar als judokes universitaris a seguir compaginant la seva carrera acadèmica i esportiva per poder seguir sumant èxits plegats.