Marta Also es torna a coronar Campiona d’Europa Universitària

Del 15 al 28 de juliol la ciutat portuguesa de Coimbra va acollir l’esdeveniment d’esport universitari més gran d’Europa, que va comptar amb més de 4000 participants de 13 modalitats esportives; es tracta dels Jocs Europeus Universitaris 2018.

Diversos judokes universitaris catalans es van desplaçar fins a la localitat portuguesa acompanyats pel responsable del Judo Universitari Català, Jose Luis Rodriguez. L’equip català va estar conformat per: Marta Also, Míriam Rosado i Oriol Subirana de la UB; Víctor Ortiga i Ramon Roca de la UAB; Iker Blanco i Paula Portet de la UPC; Patrícia Torres de la URV; Joan Iglesias de la UPF; Júlia Perez de la URL; Thomas Bonnet de la UDV; i Roser Iborra i Maria Borrella de la UdG.

La delegació catalana va aconseguir una medalla d’or; Marta Also es va tornar a coronar per segon any consecutiu Campiona d’Europa Universitària en la categoria de -52 kg. La resta de resultats van ser una setena posició aconseguida per Ramon Roca a -90 kg i les novenes posicions de Roser Iborra, a -63 kg, Júlia Perez a -57 kg i Víctor Ortiga a +100 kg.

Des de la Federació donem l’enhorabona als judokes catalans participants i els encoratgem as seguir compaginant l’esport i l’estudi.